ضرورت توجه به مزیت‌های کشور برای رسیدن به توسعه درون‌زا

خبرگزاری شبستان: فرماندار ماسال با بیان اینکه برای توسعه از نوع درون‌زا باید به مزیت‌هایی که در جای جای کشور وجود دارد، توجه شود، گفت: ماسال یک تکه‌ای از دنیا است که تمام مزیت‌های درون‌زای لازم در ان وجود دارد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از ماسال، محمود قاسم‌نژاد، فرماندار ماسال عصر امروز(17اسفند) در همایش راهکارهای توسعه و برنامه‌ریزی روستایی با رویکرد اقتصاد مقاومتی در سینما شادی ماسال اظهار کرد: مدیریت روستایی باید به سمت مدیریت شهری پیش ‌رود که این امر توجه دهیاران را طلب می‌کند.

وی با بیان اینکه امروز گفتمان‌های ما در راستای اقتصاد مقاومتی است، افزود: در آموزه‌های دینی و قرآنی به ما سفارش شده که به اقتصاد از نگاه اقتصاد مقاومتی بپردازیم.

فرماندار ماسال با بیان اینکه در این برهه از زمان که در تحریم اقتصادی هستیم تاکید مقام معظم رهبری و مسئولان این نظام بر اجرای اقتصاد مقاومتی است، گفت: ما باید با تلاش مضاعف سیاست‌های دولت و نظام را در سطوح مختلف در شهر و روستا پیاده و اجرایی کنیم.

قاسم‌نژاد با بیان اینکه سوره یوسف نماد برنامه‌ریزی برای تولید است، تصریح کرد: آیات فراوانی در قرآن وجود دارد که باید در راستای شرایط کشور، به سمت مزیت‌های نسبی کشور پیش رفت و توانمندی‌های که تاکنون به آن نرسیده‌ایم را احیا کنیم.

وی با اشاره به ابلاغیه مقام معظم رهبری در راستای اقتصاد مقاومتی، خاطرنشان کرد: تأمین شرایط و فعال‌سازی کلیه امکانات و منابع مالی و سرمایه‌های انسانی و علمی کشور به منظور توسعه کارآفرینی و به حداکثر رساندن مشارکت آحاد جامعه در فعالیت‌های اقتصادی با تسهیل و تشویق همکاری‌های جمعی و تأکید بر ارتقاء درآمد و نقش طبقات کم‌درآمد و متوسط از جمله سیاست‌های کلی اقتصاد مقاومتی است.

فرماندار ماسال با بیان اینکه باید بکوشیم و به اقتصاد پویای کشور کمک کنیم، اظهار کرد: محور قرار دادن رشد، توانمندسازی نیروی کار و ایجاد رقابت بین استان‌ها از مزیت‌های اقتصاد مقاومتی است.

قاسم‌نژاد با بیان اینکه برای توسعه از نوع درون‌زا باید به مزیت‌هایی که در جای جای کشور وجود دارد، توجه شود، افزود: ماسال یک تکه‌ای از دنیا است که تمام مزیت‌های درون‌زای لازم مانند زمین خوب، دامپروری، کشاورزی، پرورش ماکیان، مرغ بومی و اردک و .... در آن است که فقط به یک همت بلند احتیاج دارد.

وی گفت: اعتباراتی که در زمینه‌های مختلف برای تولید و رفاه بیشتر روستاییان و تقویت دامپروی و .. گذاشته شده و برنامه‌های جمهوری اسلامی از اول تا برنامه پنجم به روستاها و فعالیت آن پرداخته شده است.

فرماندار ماسال تصریح کرد: اگر ۵۰درصد از روستائیان کل کشور به سمت تولید و اقتصاد مقاومتی پیش بروند یقینا مهاجرت کمتر می‌شود و بستر تولید در کشور بیشتر و وابستگی ما نسبت به دیگران کمتر می‌گردد.

در ادامه مهندس پارسی، کارآفرین نمونه ماسال با بیان اینکه از سال 60 تا کنون در شاندرمن ساکن است و تحصیلات عالیه خود را در خارج از کشور گذرانده است، خاطرنشان کرد: سی سال پیش که در شاندرمن ساکن شد آنجا بدون آب و برق و مانند یک بیقوله‌ای بود.

وی با بیان اینکه در همان زمان کشاورزی را با موتور آغاز کرد، اظهار کرد: باید برای سرزمین خود مثمر ثمر باشیم که کشاورزی جز اندیشه نیاز به نیرو و توان دارد که این دو عامل در جوانان موجود است.

کارآفرین نمونه ماسال با بیان اینکه نسل جوان با وجود گذراندن تحصیلات عالیه در رشته‌های کشاورزی به دنبال پشت میز نشینی است، افزود: در این سرزمین باید نان خود را خودمان در بیاوریم و یقینا ملتی می‌تواند دچار ضعف نشود که غذا را خودش تامین کند.

پارسی با بیان اینکه زمین و کار همیشه ماندگارند، گفت: تا زمانی که تصورمان این باشد دیگران کار کنند و ما بهره ببریم به جایی نخواهیم نرسید.

وی با بیان اینکه رهنمود خوب است ولی سیاست‌ها باید ادامه دهنده رهنمودها باشند، تصریح کرد: میراث ما فرهنگ، اندیشه و کار ما است.

پایان پیام/

 

کد خبر 445069

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha