خودکفایی یکی از مهم ترین محورهای رسیدن به توسعه پایدار است

معاون صنایع دستی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان همدان گفت: خودکفایی یکی از مهم ترین محورهای رسیدن به توسعه پایدار نظام اسلامی است.

به گزارش خبرگزاری شبستان از همدان، بهجت عباسی، معاون صنایع دستی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان همدان، ظهر امروز (18 خرداد) در مراسم گردهمایی هنرمندان و صاحب نظران صنایع دستی در محل سالن جلسات معاونت صنایع دستی همدان گفت: صنایع دستی به عنوان بهترین میراث برجای مانده از گذشتگان این مرز و بوم است.


عباسی با اشاره به آموزش بیش از 2 هزار نفر از جوانان این استان در رشته های مختلف صنایع دستی توسط 43 مربی برجسته طی سال 88 و 89 اضافه کرد: از فعالیت هنرمندان رشته های مختلف صنایع دستی این استان، بیش از 370 هزار میلیارد ریال کالا از سطح این استان طی سال گذشته به کشورهای مختلف دنیا صادر شده است.


وی ظرفیت صنایع دستی در سطح استان همدان را خوب ارزیابی و تصریح کرد: در برخی از رشته های صنایع دستی همچون سفال و منبت کاری جزو استان های برتر می باشیم.


معاون صنایع دستی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان گفت: بیش از یک هزار و 450 کارگاه سفال در سطح این استان وجود دارد که با افزایش این کارگاه ها طی سال جاری بیش از 2 هزار نفر در بخش صنایع دستی مشغول به کار می شوند.


عباسی با اشاره به هفته صنایع دستی از 18 تا 24 خرداد اضافه کرد: 19 خرداد، روز صنایع دستی، قومیت اسلامی و ایرانی، 20 خرداد، روز صنایع دستی، کارآفرینی و فرصت های نوین بازاریابی، 21 خرداد، روز صنایع دستی، جهانی شدن و هویت فرهنگی، 22 خرداد، روز صنایع دستی و کاهش آسیب های اجتماعی و فرهنگی، 23 خرداد، روز صنایع دستی و دانش روز طراحی و 24 خرداد، روز صنایع دستی، شهروندان و مقتضیات زندگی نوین شهری نام گذاری شده است.


وی با بیان اینکه 11 غرفه از استان همدان در نمایشگاه سراسری صنایع دستی در هفته صنایع دستی در تهران حضور دارند، تصریح کرد: برگزاری مسابقه ابتکار در رشته های صنایع دستی، بازدید رایگان عموم مردم از نمایشگاه تخصصی صنایع دستی همدان، برگزاری کارگاه تخصصی سفال و نشت فعالان صنایع دستی و گردشگری با استاندار همدان، از مهمترین برنامه های این هفته است.


وی با بیان اینکه باید از اعتقادات ارزشی و اعتقادی مردم این کشور اسلامی در جهت تقویت تولیدات داخلی بهره مند شد، اظهار داشت: خودکفایی، یکی از مهم ترین محورهای رسیدن به توسعه پایدار کشور است.


بر اساس این گزارش،احمد ترابی، معاون عمرانی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان گفت: بازسازی مساجد و امامزادگان تاریخی به عنوان میراث فرهنگی جامعه اسلامی در دستور کار این اداره طی سال جاری قرار دارد.


احمد ترابی با اشاره به بازسازی بخش از 9 مسجد تاریخی در سطح این استان طی سال گذشته اضافه کرد: بخش های دیگری از این مساجد طی سال جاری بازسازی می شوند.


وی تصریح کرد: امامزادگان، بقاع متبرکه و مساجد تاریخی در جهت جذب گردشگران داخلی و خارجی و حفظ این بناهای تاریخی و فرهنگی بازسازی می شوند.


وی اظهار داشت: فعالیت های بازسازی و عمرانی بناهای تاریخی و مذهبی به عنوان بخشی از هویت ایرانی و اسلامی به صورت مداوم طی سال های آینده بازسازی می شوند.


پایان پیام/

 

کد خبر 44503

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha