نسل فعلی انقلاب توان تحقق حاکمیت اسلام در عرصه جهانی را دارد

خبرگزاری شبستان: معاون آموزش و پژوهش حوزه علمیه خراسان گفت: نسل فعلی انقلاب می‌تواند آرزوی همه انبیا و اولیاء الهی را که ایجاد تمدن نوین اسلامی و حاکمیت اسلام در عرصه جهانی است، محقق سازد.

به گزارش خبرگزاری شبستان از مشهد به نقل از روابط عمومی حوزه علمیه خراسان، حجت‌الاسلام مهدوی ارفع، معاون آموزش و پژوهش اين حوزه در جمع اساتید ضمن تحصیل مداس علميه خراسان رضوي با اشاره به اینکه پیروزی انقلاب اسلامی موجب شد که وظایف و رسالت های حوزه های علمیه گسترش یابد، گفت: ورود دین به عرصه اجتماع در حالی اتفاق افتاد که تمام دنیا درگیر تمدن سکولار و غرب بود.


وی با بیان اینکه غربي ها به همین خاطر دشمنی خود با جمهوری اسلامی را آغاز کردند، ابراز داشت: طبق بررسی های آنان، تفاوت انقلاب اسلامی در انتظار و ولایت و شهادت طلبی است و مرجعیت دینی هیچگاه با نظام‌های طاغوتی همراهی نکرده است.


معاون آموزش و پژوهش حوزه علمیه خراسان در ادامه سه عنصر ماهيت ديني، رهبري و مشاركت مردم را موجب پيروزي انقلاب اسلامي برشمرد و با تاکید بر اینکه باید به این نکته توجه کرد که حوزه های علمیه متولی اسلامی‌سازی جامعه اند، ابراز داشت: انقلاب اسلامی، ايجاد نظام، تشكيل دولت ، ایجاد کشور و به وجود آوردن تمدن اسلامی، پنج مرحله اسلامی شدن است که باید در مقابل تمدن غرب تولید و به جهان عرضه کنیم.


وی با اشاره به فرمایش مقام معظم رهبری که هدف نظام اسلامی را رسیدن به تمدن اسلامی خوانده اند، اظهار داشت: طبق فرمایش ایشان، پشتوانی از نظام باید توسط حوزه های علمیه شکل بگیرد و معظم له فلسفه وجود حوزه های علمیه را تربیت نیروی انسانی برای تمدن اسلامی دانسته اند.


حجت الاسلام مهدوی ارفع افزود: بنابراین، بايد تولید محتوای دینی نظام های اسلامی مانند اقتصاد، تربیت، مدیریت و... توسط حوزه های علمیه شکل بگیرد و اگر ما به یکدیگر کمک کنیم و در این مسیر با اعتقاد حرکت کنیم، این امر امکان پذیر است.


وی نکته دوم را درباره شکل گیری مرجعیت و در نهایت رهبری دینی جامعه دانست و گفت: این امر هم در حوزه های علمیه انجام می شود و دانشگاه نمی تواند متولی این امر باشد.


معاون آموزش و پژوهش حوزه علمیه خراسان با اشاره به حضور فعال اساتید ضمن تحصیل در مدارس علمیه خراسان و با بیان اینکهاين افراد، ویژه و آینده حوزه و نظام اسلامی هستند،تصریح کرد: معتقدیم که نسل فعلی انقلاب می‌تواند این مسیر را بر اساس فرمایشات مقام معظم رهبری و بزرگان دینی طی نماید و این اهداف، آرزو و آمال همه انبیا و اولیا الهی که ایجاد تمدن نوین اسلامی و حاکمیت اسلام در عرصه جهانی است را با کوشش، همت و کمک یکدیگر محقق کند.


وی با اشاره به فرمایش رهبر معظم انقلاب در زمينه تدوین سند چشم انداز و تاکید مدیر عالی اين حوزه، حضرت آيت الله واعظ طبسي، در اين باره، ضمن قرائت سند چشم انداز كه در حال حاضر ابلاغ شده است، اظهار داشت: امیدواریم بر اساس این نقشه که مسیر رسیدن به آن اهداف را مشخص کرده استبا مطالبه طلاب و اساتید، بتوانیم این سند را اجرایی کنیم.


حجت الاسلام مهدوي ارفع در ادامه با بیان اینکه طلبه تزار تمدن اسلامی باید ویژگی های مطلوب را در خود ایجاد کند، گفت: چهار عرصه «علمی»يعني آموزش و پژوهش، «معنویت»، «بصیرت،بینش و اعتقادات» و نیز «مهارت»موجب می شود که اینگونه طلبه ای توانمند شده و رشد یابد.


وی در ادامه با اشاره به اینکه حوزه علمیه خراسان طرحاساتید ضمن تحصیل را به عنوان یک هدف دنبال می کند، اظهار داشت: این حوزه آماده ارائه دوره های مهارت افزایی، آشنایی با نرم افزارهای علوم اسلامی، بصیرت افزایی، دانش افزایی و ... است.


گفتنی است در این دوره یک روزه بیش از 150 نفر از اساتید ضمن تحصیل مدارس علمیه در مدرسه علميه سليمانيه حضور داشتند و كارگاه هايي در زمينه روش تدريس برگزار شد.

 

پایان پیام/

کد خبر 445000

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha