ظرفیت های گردشگری استان سیستان و بلوچشتان مغفول مانده است

خبرگزاری شبستان: نماینده استان سیستان و بلوچستان در شورای عالی استانها با بیان اینکه در استان اجرای طرح ها با مطالعه بیش از حد نیاز همراه است، گفت: یکی از این پروژه ها، تبدیل تهدید طوفان های شن، به فرصت است که ده سالی می شود این پروژه گرفتار مطالعات شده است و هنوز فکر اساسی در این باره نشده است.

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری شبستان، مسعود دهمرده نماینده استان سیستان و بلوچستان در شورای عالی استانها، در نطق پیش از دستور خود در چهاردهمین اجلاس شورای عالی استانها که صبح امروز ( ۱۴ اسفند) در محل قدیم ساختمان مجلس شورای اسلامی برگزار شد، ضمن تقدیر و تشکر از تیم مذاکره کننده هسته ای کشورمان، گفت: باید در توافق جامع حق و حقوق هسته ای کشورمان به صورت کامل و جامع دیده شود.

وی با اشاره به جایگاه رفیع نظام شورایی، تصریح کرد: طبق قانون برای جلوگیری از تبعیض و ایجاد هماهنگ میان استانها، شورای عالی استانها باید در پیشنهادات بودجه عمرانی نظارت داشته باشد. بهتر بود در ابتدا لایحه بودجه به شورای عالی استانها ارسال می شد.

عضو شورای عالی استانها با ابراز امیدواری از ارائه لایحه بودجه سال آینده به شورای عالی استانها، تصریح کرد: باید به بودجه شورای عالی استانها نگاه ویژه ای شود به تا استانهای کم برخوردار بتوانند خود را به استانها برخوردار نزدیک کند؛ ضمن اینکه باید به استانهای مرزی به توجه شود.

دهمرده با اشاره به ظرفیت های خدادادی استان سیستان و بلوچستان، اظهار داشت: اقداماتی که  در این استان صورت گرفته است، در حد و اندازه ای نبوده که ما خود را یک استان برخوردار بدانیم.

وی ادامه داد: در استان سیستان و بلوچستان اجرای طرح ها با مطالعه بیش از حد نیاز همراه است. یکی از این  پروژه ها، تبدیل تهدید طوفان های شن، به فرصت  است که ده سالی می شود این پروژه گرفتار مطالعات شده است و هنوز فکر اساسی در این باره نشده است.

نماینده استان سیستان و بلوچستان در شورای عالی استانها  با تاکید بر داشته های خدادادی استان، خاطرنشان کرد: منطقه آزاد تجاری صنعتی چابهار، مرز بین المللی میلک زابل که در راستای جاده ابریشم است، بخشی از این ظرفیت هاست.

دهمرده در ادامه به میراث فرهنگی استان سیستان و بلوچستان اشاره کرد و گفت: میراث فرهنگی استان در بسیاری از استانها وجود ندارد. میراثی همچون دهانه غلامان، کوه خواجه، قلعه پرتغالیها قلعه معروف در ایرانشهر و دهها اثر دیگر که با یک برنامه ریزی خوب توسط مسئولین، صنعت گردشگری این استان احیا می شد.

 

پایان پیام/

کد خبر 444306

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha