به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از اهواز، حبیب الله فضل الله پور مدیرکل امور امنیتی استانداری خوزستان، امروز(13 اسفند) در نشست خبری با خبرنگاران از اجرای مانور ارتقای امنیت عمومی و اجتماعی در استان خبر داد و گفت: این طرح دومین سال است که در خوزستان اجرا می شود و تلاش می کنیم از همه ظرفیت های حوزه عمومی و اجتماعی کمک بگیریم تا بتوانیم مقوله تامین امنیت را در استان پیاده کنیم.
وی حوزه عمومی را پیوند دهنده حوزه حاکمیت انتظامی دانست و خاطر نشان کرد: همه تلاش ما به خدمت گرفتن حداکثر ظرفیت عمومی برای ارتقای امنیت است.
وی با اشاره به اینکه این طرح مبتنی بر هوشمندسازی و ارتقای ضریب آگاهی عمومی و مقابله با اصل غافلگیری است افزود: امسال سعی کردیم نواقص و معایب طرح را به حداقل برسانیم و کلیه ادارات و سازمان ها در راستای آگاهی بخشی به جامعه هدف تحت پوشش خود، در این طرح مشارکت خواهند کرد.
فضل الله پور با بیان اینکه بیشترین تمرکز ما بر ارتقای معارف انتظامی بوده و شعار امسال مشارکت عمومی و امنیت پایدار است تصریح کرد: به منظور نهادینه کردم شعار و هشدارهای انتظامی از سیستم پیامکی مخابرات استفاده کردیم.
وی مفهوم امنیت عمومی را امنیت سخت افزاری و آنچه در جامعه است و امنیت اجتماعی را حفاظت از ارزش های یک نظام دانست و اضافه کرد: محور کار ما اجتماعی کردن حوزه امنیتی از طریق آموزش خواهد بود و آموزش ها از طریق پیام های آموزشی است.
وی با اشاره به اینکه مانور ارتقای امنیت عمومی و اجتماعی 16 اسفند با رژه عمومی گاردهای حفاظتی در اهواز آغاز به کار می کند ادامه داد: از جمله برنامه های این طرح برگزاری دوره های آموزشی همچون تربیت مربیان آموزشی به منظور آگاه سازی جامعه هدف است.
مدیرکل امور امنیتی استانداری خوزستان با بیان اینکه در این طرح 200 دستگاه خودرو و 2 هزار مربی به عنوان سفیران آموزشی را ساماندهی کردیم تا آموزش های لازم را ارائه دهد اذعان داشت: بیشترین تمرکز ما روی نسل جوان و نوجوان است لذا آموزش و پرورش یکی از اهداف ماست.
وی با اشاره به اینکه این طرح به مدت یک هفته در استان خوزستان برگزار می شود عنوان کرد: این آموزش ها باید به طور مستمر انجام شود تا آگاهی امنیتی مردم ارتقا یابد چرا که طبق بررسی های انجام شده فاصله معنا داری بین میزان آگاهی مردم و جرمی که انجام می شود، وجود دارد.
وی با بیان اینکه در این طرح آموزش و پرورش، هلال احمر، بهزیستی، مساجد، پایگاه های بسیج، ائمه جماعات و... در این برنامه مشارکت خوبی دارند تاکید کرد: نیروی انتظامی جنبه های سلبی طرح را دنبال می کند و سعی کردیم از مشارکت سازمان های مردم نهادی که در حوزه انتظامی فعالیت دارند استفاده کنیم.
فضل الله پور اطلاع رسانی امنیتی در قالب پیامک، توزیع جزوه آموزشی در تاکسی های شهری و آژانس ها، پخش برنامه هایی از صدا و سیما، برگزاری میزگرد علمی و برپایی ایستگاه های مشاوره و... را از جمله برنامه های این طرح عنوان کرد.
وی با اشاره به اینکه از برنامه های مهم طرح کلاس های آموزش همگانی است که بر اساس تعداد نفرات و ساعات آموزشی ارزیابی و بررسی می شوند، اظهار کرد: سعی کردیم به گونه ای رفتار کنیم که تولید وحشت نشود بلکه با رعایت بهداشت روانی تعادل عمومی را در جامعه ایجاد کنیم.
پایان پیام/
نظر شما