به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از یاسوج، مراسم تکریم و معارفه مدیران قدیم و جدید فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کهگیلویه و بویراحمد ظهر امروز (13 اسفند) با حضور حسین نوش آبادی، معاون حقوقی، امور مجلس و استان های وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، دکتر احمد احمدی، مدیرکل امور استان های این وزارت، معاون سیاسی و امنیتی استاندار و جمعی از مدیران استانی و شهرستان بویراحمد و همچنین اصحاب فرهنگ، هنر و رسانه در یاسوج برگزار شد.
حسین نوش آبادی، معاون حقوقی، امور مجلس و استان های وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در این مراسم با تسلیت به مناسبت شهادت حضرت فاطمه زهرا(سلام الله علیها)، گفت: حضرت محمد (صل الله علیه و آله) استعداد و ظرفیت جهانی شدن دخترش را در قالب این جمله "فاطمه سیده زنان عالم است" اعلام فرمودند.
نوش آبادی با بیان این که ما در بسیاری از ادعیه دینی ایشان را به عنوان «سیده النساءالعالمین» می شناسیم ، افزود: مفهوم «سیده نساء العالمین» فقط در حجاب و عفاف نیست، اگرچه عفاف و حجاب بزرگترین فضیلت یک زن است؛ اما این که پیامبر دخترش را سیده نساء عالم بخواند فراتر از این این است .
وی با بیان این که ما فاطمه زهرا (سلام الله علیها) را اسوه پاکدامنی، نوع دوستی، ایثار و فضیلت هایی که جامعه بشری نیازمند آن هستند، می دانیم، اما فاطمه زهرا (سلام الله علیها) برای غرب و شرق چه الگویی می تواند باشد؟، بیان داشت: چون می گوییم اسوه زنان عالم است، پس باید ویژگی های جهان پسند داشته باشد.
معاون وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی ویژگی هایی که امروز جهان به آن نیازمند است را پاکدامنی، دلسوزی، انسان دوستی، مقدم شمردن دیگران بر خود، ایثار، دفاع ار ازرش ها و بنیان های فکری و انسانی دانست و عنوان کرد: ما می توانیم حضرت را در همه زمان ها به عنوان الگو معرفی کنیم.
نوش آبادی در ادامه با بیان این که اصحاب فرهنگ موضوعی را در قالب دلنوشته بیان کردند، اظهار داشت: انتظارات این عزیزان، انتظارات زیادی نیست و بخش اعظمی از آنها قابل اجراست؛ اما نباید فقط انتظارات را بشنویم، بلکه باید انتظارات جامعه را از آنها مطالبه کنیم؛ چون امروز جامعه انتظارات زیادی از کسانی که در حوزه فرهنگ هستند، دارند.
وی با بیان این که مقام معظم رهبری تاکید کردند " هنرمندان وظیفه شان بزرگ و خطیر است"پس باید انتظارات دو سویه باشد و باید با برنامه مناسب به رشد فرهنگ عمومی جامعه کمک کنند، تصریح کرد: فرهنگ عمومی به خاطر افت و خیزهایی که دارد به خاطر کج خلقی ها، کج فکری ها و سوءظن ها دچار آسیب شده و باید جامعه هنری تلاش کند این آسیب ها را بهبود ببخشد.
این مسئول با بیان این که باید با برنامه مفید هنری جامعه را از افراط و تفریط نگه داشت، افزود: مقام معظم رهری فرمودند: فکر باید در قالب هنر عرضه گردد" فرهنگ باید در جهت تقویت باورها و ارزشها به کار گرفته شود؛ نیاز نیست که آنها در صدر نشسته اند این کارها را انجام دهند، از همین جاهای کوچک کشور شروع شود، چون فرهنگ را از کف هرم می سازند، آنها که باید نقش اساسی را ایفا کنند، همان اصحاب هنر و رسانه هستند که باید به آنها میدان داده شود.
نوش آبادی با بیان این که مقام معظم رهبری فرمودند: ما با حرف و زبان نمی توانیم به آن هدف ها برسیم" ، بیان داشت: هنرمندان تلاش می کنند برای اعتلای فرهنگ، مبارزه با بدبینی و سوء ظن ها و قانون شکنی ها و در قالب برنامه های هنری جامعه را با پیامدهای قانون شکنی آشنا کنند که هر کس قانون را بشکند، جامعه آسیب می بیند.
وی یکی از الزامات فرهنگ عمومی را پرهیز از قانون شکنی و دخالت هایی که ناشی از غفلت و بی توجهی است دانست و افزود: در قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران قوای سه گانه وظایف شان مشخص شده است.
معاون امور مجلس وزارت فرهنگ و ارشاد افزود: اگر قوه ای در وظایف قوه دیگری دخالت کرد، این قانون شکنی است .
نوش آبادی یادآور شد: امروز همان طور که در حوزه های علمیه آزاد اندیشی وجود دارد، باید مجال فکر و آزاد اندیشی فراهم شود؛ باید در فرهنگ و هنر آزاد اندیشی در چاچوب قانون و نظام فراهم شود؛ باید نگاه های نو برای ارائه فرهنگ عمومی کشور و دفاع از بنیان های جامعه به وجود آید و عرصه برای نقش آفرینی جدید و رفتارهایی که بتواند ما را سریعتر به مقصود برساند، به وجود آید.
در پایان این مراسم از زحمات 46 ماهه امین کمالوندی مدیرکل قبلی تقدیر و رضا دهبانی زاده به عنوان مدیرکل جدید فرهنگ و ارشاد اسلامی کهگیلویه و بویراحمد منصوب شد.
پایان پیام/
نظر شما