ابوالفضل عبداله زاده، کارشناس شبکه ملی فرهنگ، در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در تبریز، با اشاره به اهداف سفر به استان آذربایجان شرقی ابراز داشت: هدف از سفر به این استان، بازدید از مراکز فرهنگی دیجیتال است تا بررسی مجددی درمورد مراکز فرهنگی دیجیتال و فعالیت های آنان داشته باشیم.
وی تاکید کرد: استان آذربایجان شرقی به خاطر اهمیتی که از لحاظ فرهنگی دارد، در این سفر از 9 مرکز خانه دیجیتال استان و یک مجتمع فرهنگی دیجیتال بازدید شد.
کارشناس شبکه ملی فرهنگ عنوان کرد: وضعیت خانه های دیجیتال و مجتمع فرهنگی دیجیتال استان آذربایجان شرقی، قابل قبول است.
عبداله زاده از جمع آوری 2 مرکز خانه دیجیتال در این استان خبر داد و گفت: برحسب مشکلاتی که وجود داشت 2 مرکز خانه دیجیتال در این استان، تعطیل و تجهیزات آن جمع آوری شد که امیدواریم بتوانیم در مراکز دیگری از این امکانات استفاده کنیم.
وی در ادامه تصریح کرد: برحسب سیاست های شبکه فرهنگ، از مراکز خانه دیجیتال انتظار داریم در عرصه تولید محتوا از جمله انیمیشن و بازی های رایانه ای تلاش و به این سمت حرکت کنند.
کارشناس شبکه ملی فرهنگ تاکید کرد: استان آذربایجان شرقی به خاطر اهمیت فرهنگی که دارد از مسئولان استانی انتظار داریم طبق روال گذشته، نظارت های دقیق خود از این مراکز را افزایش دهند تا خبرهای خوشی در عرصه خانه های دیجیتال این استان در آینده بشنویم.
عبداله زاده ابراز امیدواری کرد: با همکاری مسئولین استانی قدم های بزرگی در این عرصه برداشته شود تا استان آذربایجان شرقی به عنوان قطب فرهنگی منطقه شناخته شود تا از تولیدات این استان در سایر استان ها استفاده کنیم.
کارشناس شبکه ملی فرهنگ با اشاره به نقاط قوت خانه های دیجیتال استان آذربایجان شرقی اظهار داشت: مکان یابی مراکز خانه های دیجیتال در این استان، از نقاط مثبت این استان بود و نقاطی که انتخاب شده نقاط عالی و قابل دسترسی است.
وی با اشاره به فرمایش حضرت امام خمینی(ره) که مساجد سنگر است، افزود: ما باید بهترین استفاده را از این سنگرها داشته باشیم، فضای دیجیتال نقش مهمی در جامعه دارد اگر بتوانیم از لحاظ امکانات و محل مناسب، بهترین نقاط را بویژه در مساجد انتخاب کنیم، جوانان ما رغبتی نخواهند داشت که به مراکز دیگری رجوع کنند.
کارشناس شبکه ملی فرهنگ همچنین به نقاط ضعف برخی از خانه های دیجیتال این استان اشاره کرد و اظهار داشت: برخی نقاط ضعفی که در برخی خانه های دیجیتال موجود بود، شاید به ما برمی گردد که باید برطرف کنیم، اما برگزاری دوره های آموزشی و صدور گواهی پایان دوره، یکی از مشکلات موجود در این استان است که طبق تفاهم نامه ای که با دانشگاه پیام نور داشته ایم و در آینده نزدیک با مرکز فنی و حرفه ای خواهیم داشت این مشکل نیز برطرف خواهد شد.
عبداله زاده در ادامه با اشاره به تعداد مراکز خانه دیجیتال در کشور گفت: تعداد 360 مرکز دیجیتال در قالب مجتمع های استانی و شهری و خانه های دیجیتال در سراسر کشور فعال است که این تناسب در استان آذربایجان شرقی با میانگین کشوری یکسان است.
کارشناس شبکه ملی فرهنگی تاکید کرد: یک مجتمع شهری دیجیتال، با همکاری یکی از کانون های فرهنگی هنری مساجد شهر تبریز و شبکه ملی فرهنگ تا اوایل سال آینده در استان آذربایجان شرقی و شهر تبریز راه اندازی می شود.
وی تصریح کرد: تولیدات خوبی در مجتمع استانی 29 بهمن این استان صورت گرفته و اخیرا هم در زمینه ایجاد سایت و تولیدات نرم افزار برای موبایل به صورت خاص فعالیت دارند، خانه های دیجیتال نیز در این استان در دوره های آموزشی موفق تر هستند.
عبداله زاده در بخش دیگری با اشاره به جایگاه و اهداف راه اندازی شبکه ملی فرهنگ خاطرنشان کرد: اهداف شبکه ملی فرهنگ، بسترسازی فضاهای سالم و محیط های امن برای نسل جوان است که بتوانیم در این مراکز خدمات سالم ارائه دهیم.
وی افزود: امروز بحث رسانه های دیجیتال در دنیا مطرح است و ما نمی توانیم با ایجاد محدویت، جلوی آن را بگیریم بلکه باید با تولید محتوا در راستای اهداف انقلاب اسلامی و ارزش های اسلامی بهترین خدمات را به نسل جوان ارائه دهیم.
پایان پیام/
نظر شما