برگزاری جایزه غنی‌پور در مسجد جوادالائمه از ویژگی‌های مهم این جایزه است

خبرگزاری شبستان: اختتامیه چهاردهمین جایزه کتاب سال شهید حبیب غنی‌پور با حضور سیدعباس صالحی معاون فرهنگی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و جمعی از نویسندگان در مسجد جوادالائمه برگزار شد.

به گزارش خبرنگار ادبیات شبستان، «سیدعباس صالحی» معاون فرهنگی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در مراسم پایانی چهاردهمین جایزه ادبی حبیب غنی پور در مسجد جوادالائمه، گفت:‌ جایزه شهید غنی‌پور از جهت مسجدی بودنش، ارزشمند است و با آن تفکر دینی ما که می‌گوید مسجد پایگاه امور دینی و دنیایی است همخوانی دارد. این جایزه در مسجد پر و بال گرفته است و مسیر خود را ادامه می‌دهد.

 

وی، ویژگی دوم این جایزه را برگزاری آن در مسجد جوادالائمه دانست و بیان کرد: این مسجد، مسجد پایگاه انقلاب بوده و طعم دفاع مقدس و مبارزات انقلاب را با خود همراه دارد و تصاویر شهدا نشان همین یادهای دوران مبارزات است. ویژگی سوم جشنواره غنی‌پور این است که موسس آن مرحوم امیرحسین فردی است، جایزه‌ای که با نفس او شکل گرفته با نفس او ادامه پیدا می‌کند و با نفس او بالندگی می‌یابد. فردی، شخصیتی است که بسیاری از نویسندگان وامدار او هستند. وی در سه دهه‌ای که در این فضا زیسته از هیچ تلاشی برای انقلاب دریغ نکرده است. فردی برای این مسجد و جایزه آن عمر خود را گذاشت و می‌دانیم چیزهایی که با اخلاص شکل بگیرد ماندگار خواهد شد.

 

معاون فرهنگی ارشاد، ویژگی چهارم این جشنواره را نام شهید غنی‌پور برشمرد و گفت: شهید غنی‌پور، شهید بسیجی بود و هنوز می‌تواند ذیل نامش آثاری پیدا کند. همچنین این جشنواره مردمی است و ریشه در مردم دارد و با دولت‌ها نمی‌آید و نمی‌رود. صداقت، بی‌تکلف بودن و بی‌ادعا بودن موجب ماندگاری این جشنواره می‌شود. امید است که این جشنواره موجب شکوفاتر شدن و پایدار ماندن ادبیات شود.

 

صالحی در پایان تاکید کرد: در پی تصمیمی که در بنیاد شعر و ادبیات داستانی ایرانیان گرفته شد، مقرر شده که از برندگان شهید غنی‌پور معادل خرید کتاب سال خرید شود و این اتفاق هم امسال و هم سال‌های آینده خواهد افتاد.

 

احمد دهقان: حبیب از جنگی‌ترین نویسنده‌های ما بود

در پایان این مراسم و در حین اهدای هدایا، احمد دهقان پس از دریافت جایزه خود گفت: حبیب از جنگی‌ترین نویسنده‌های ما بود و به نظرم شهادت حق او بود.

 

محمد حنیف نیز پس از دریافت جایزه خود گفت: درون مایه اصلی کتاب من به نقد قدرت باز می گردد. خوشحالم که دوستان ما در اینجا به این باور رسیدندکه به آفت های قدرت و انقلاب اسلامی نیز توجه شود. امیدوارم خداوند کلاه جادویی قدرتش را بر سر کسی بگذارد که مردم و او را فراموش نکند و تبدیل به یک مجسمه مسی برای آنها نشود.

 

احمد غلامی نیز مبلغ نقدی جایزه خود را که از سوی بنیاد ادبیات داستانی اهدا شده بود برای برگزاری مراسم سال آینده این جایزه ادبی به مسجد جواد الائمه(ع) اهدا کرد.

 

پایان پیام/

کد خبر 443643

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha