حجت الاسلام محمدعلی سالاری، رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی خراسان شمالی در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در بجنورد ضمن تبریک 18 اسفند سالروز تاسیس کانون های فرهنگی و هنری مساجد، از تاسیس کانون ها به عنوان یک اقدام پربرکت و ارزشمند یاد کرد که با توجه به نیازی که در مسجد احساس می شد، بسیار مفید بوده است.
وی کانون های مساجد را بازوان توانمند امام جماعت در مسجد دانست که در گردآوری گروهی از جوانان و نوجوانان و جذب آنها به برنامه های فرهنگی و هنری مساجد بسیار تاثیر گذار بوده است.
حجت الاسلام سالاری با بیان اینکه اصل موضوع تاسیس این نهاد کار بسیار مبارکی بوده، تصریح کرد: هم اکنون کانون های فرهنگی و هنری مساجد در استان در بحث سخت افزاری از قبیل احداث کتابخانه بسیار خوب وارد شده است.
وی خاطرنشان کرد: با این وجود در حوزه نرم افزاری نیاز به کار بیشتر احساس می شود.
وی ادامه داد: خراسان شمالی با وجود داشتن مردم فهیم، جای کار بسیاری در این حوزه دارد چرا که مردم این استان کشش و ارق مذهبی و دینی و ملی بسیاری دارند که می طلبد بیش از این برای آنها در این حوزه وارد شد.
رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی خراسان شمالی با تاکید بر اینکه نباید کانون ها را فقط محدود به احداث یک کتابخانه کرد، اظهار داشت: باید در سالی که به نام اقتصاد و فرهنگ با عزم ملی و مدیریت جهادی نامگذاری شده و با توجه به تاکیدات رهبری مبنی بر اقتصاد مقاومتی فرهنگ سازی لازم در این رابطه در کانون ها برای اعضاء صورت گیرد.
وی با اشاره به تاثیر بسیار بالای کانون ها بر روی مردم، تصریح کرد: با توجه به مظلوم واقع شدن فرهنگ و هنر در جامعه باید کار بیشتری در این حوزه صورت گیرد.
حجت الاسلام سالاری هنرمندان واقعی در جامعه را در قدم اول خداوند و اولیاء الهی و انبیاء دانست و گفت: هنر، وجهه مقدسی دارد بنابراین باید با کنار گذاشتن هنر با نگاه افراط و تفریط، در کانون ها فعالیت بیشتری صورت گیرد تا بدین وسیله روزی برسد که فرهنگ واقعی انسان ساز و هنر واقعی در کانون ها تجلی یاید.
وی تاثیرگذاری اصلی را در مقابله با تهاجم فرهنگی و تحریم های دشمنان از ناحیه مردم و اعضای کانون ها دانست و اظهار داشت: عموم مردم ایران نسبت به مسائل دینی و مذهبی ارادت خاص و ویژه دارند لذا تاثیر گذاری در مقابله با این مشکلات در کانون ها بسیار بالا است.
رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی خراسان شمالی با بیان اینکه متاسفانه جایگاه کانون ها آن طور که باید دیده نشده است، خاطرنشان کرد: صحبتی که در مسجد مطرح می شود به خاطر قداست مکان و ارادت مردم به مسائل مذهبی تاثیر بسیاری در روح و جان مردم می گذارد.
وی متذکر شد: کانون ها به عنوان بازوان امام جماعت باید زیر پرچم امام جماعت و بسیج و ... کارها را انجام دهند چرا که کار اصلی بر عهده آنها است.
حجت الاسلام سالاری از نبود اختلاف فرهنگی در بین اعضای تصمیم گیرنده کانون ها با جوان امروز به عنوان یکی از راهکارها یاد کرد و گفت: این افراد باید جوان امروز را بشناسند و آموزه ها را به شکل زیبا و هنرمندانه به انها انتقال دهد.
وی یادآور شد: باید بر اساس نیازهای مخاطب و میزان فهم و درک آنها برای تک تک اعضاء برنامه مشخصی داشت و ویژگی های فردی و اخلاقی و اجتماعی و خانوادگی انها را نیز در نظر داشت و بر اساس ان برای هر شخص نسخه جداگانه پیچید.
رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی خراسان شمالی تصریح کرد: ولیکن متاسفانه هم اکنون برای همه فقط یک نوع نسخه پیچیده می شود در حالی که اولیاء ما با همه به یک شکل برخورد نمی کردند و به هر کس بر اساس نیاز برخورد داشتند.
وی خاطرنشان کرد: اگر این مسائل در کانون ها رعایت شود و از این فرصت ها بهره ببریم، بی شک موفق خواهیم بود.
پایان پیام/
نظر شما