به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از منابع خبری، یارگیری سیاسی و تشکیلاتی عبدربه منصورهادی منحصر به قبائل و گروه های داخل یمن نماند و عربستان، قطر و امارات تاکنون سفارتخانه های خود را از صنعاء به عدن انتقال دادند تا ضمن مشارکت در فرآیند مشروعیت بخشی به آقای فراری فشارهای بیشتری را بر انصارالله برای تحمیل خواسته هایشان وارد آورند.
حزب کنگره ملی یمن به ریاست علی عبدالله صالح، رئیس جمهور سابق، اخراج هادی را اعلام نمود و بخش دیگری از مخالفت احزاب داخلی با طراحی های وی برای تمرکز قدرت درعدن و تخاصم با صنعاء نمایان شد.
هادی نیز شرط بازگشت به مذاکرات با حوثی ها را تبدیل ماهیت فعالیت حزبی آن ها به مدنی و غیرسیاسی و خلع سلاح و خروج کامل از موسسات دولتی عنوان کرده و خط ونشان جدیدی را برای عبدالمالک الحوثی کشیده است.
در حال حاضر حلقه محاصره ریاض و قبائل طرفدار هادی بر انقلابیون بیشتر شده و در صورتی که حوثی ها نتوانند سریع تر به شورای ریاستی و ائتلاف های سیاسی سر و سامان جدی بدهند و رئیس جمهور جدیدی را برگزینند یا باید تحت فشار ریاض و واشنگتن عقب بنشینند و یا شاهد قدرت نمایی و تنش زایی بیشتر از جانب منصورهادی در عدن و دیگر مناطق جنوبی باشند که هر دوی آن ها دستاوردهای خیزش مردمی یمن را دستخوش چالش های فراگیر کرده و دو قدرت نامتوازن را در شمال و جنوب به وجود خواهد آورد.
روی دیگر تحولات یمن همسویی ریاض و شورای همکاری خلیج فارس در اتخاذ راهبرد کنار زدن حوثی ها از معادلات این کشور با مشروعیت بخشی به هادی است که نماینده سازمان ملل این راهبرد را به شکل جدی تری پیگیری و به وی اعتبار بخشید و این مسئله به افزایش تحریم های اقتصادی و سیاسی علیه صنعاء خواهد انجامید.
پایان پیام /
نظر شما