بازنگری در آیین نامه مسابقات سراسری قرآن/تعیین شاخص های میزبانی رقابت ها

خبرگزاری شبستان: حجت الاسلام حسینی از بازنگری آیین نامه مسابقات سراسری قرآن در اوایل سال ۹۴ و همچنین تعیین شاخص های میزبانی این رقابت ها در سال های آینده خبر داد.

به گزارش خبرنگار قرآن و معارف خبرگزاری شبستان، حجت الاسلام سیدمصطفی حسینی، مدیر مرکز امور قرآنی سازمان اوقاف و امور خیریه در نشست خبری با اصحاب رسانه که صبح امروز در حاشیه سی و هفتمین دوره مسابقات سراسری قرآن کریم در شهر تبریز برگزار شد با اشاره به بازنگری در آیین نامه اجرایی این رقابت ها گفت: طی بازه زمانی پنج ساله آیین نامه مسابقات قرآن مورد بازنگری قرار می گیرد و بر همین اساس اساتید و کارشناسان کمیته فنی مسابقات برگزاری نشست تخصصی در اوایل سال 94 در مورد تغییر آیین نامه به گفتگو می نشیند.

 

وی با اشاره به تعیین شاخص های میزبانی مسابقات سراسری قرآن کریم گفت: در نظر داریم برای برگزاری هرچه بهتر این رویداد قرآنی شاخص هایی را تعیین کرده تا شهرهای میزبان این رقابت ها در سال های آینده از هم اکنون انتخاب شوند بر همین اساس سعی داریم ضمن اعلام آیتم ها و ملاک های میزبانی مسابقات قرآن استان های میزبان را تا 4 سال آینده از هم اکنون مشخص کنیم.

 

مدیر مرکز امور قرآنی سازمان اوقاف و امور خیریه با اشاره به ویژگی های سی و هفتمین دوره مسابقات سراسری قرآن گفت: امسال با تجربه 36 ساله گذشته مسابقات سراسری قرآن را در شهر تبریز برگزار کردیم، در همین راستا اقداماتی را در فاز فنی و اجرایی این رقابت ها در نظر گرفتیم، امسال برای نخستین بار از 2 استاد راهنما استفاده کرده و ناظران داوری مسابقات را افزایش دادیم.

 

وی افزود: در بخش اجرای مسابقات امسال سعی کردیم از تنوع بیشتری بهره مند باشیم لذا از 2 مجری توانمند قرآنی در این مسابقات استفاده شد.

 

حجت الاسلام حسینی با اشاره به بهره مندی از ظرفیت نخبگان قرآنی در طول برگزاری این رقابت ها گفت: برگزاری مسابقات قرآن موجب شد تا بیش از 700 نفر از نخبگان قرآنی، اساتید، قاریان و پیشکسوتان در زمان واحد دور هم جمع شوند و ما از این ظرفیت بالا برای ارتقا و توسعه فرهنگ قرآنی استان استفاده کردیم.

 

وی با بیان اینکه بیش از 200 محفل قرآن همزمان با مسابقات بین المللی قرآن در سطح استان برگزار شد، گفت: همزمان با برگزاری این رقابت ها 200 محفل انس با قرآن کریم با حضور قاریان بین المللی کشورمان و اساتید مصری برگزار شد که به نوعی سفیران پیام این رقابت ها به مردم بود.

 

وی افزود: امسال چند پیوست جدید آموزشی به مسابقات قرآن اضافه شد و ما قصد داریم در ادوار آینده این موضوع را با برگزاری اردوهای آموزشی و تخصصی بارزتر کنیم.

 

حجت الاسلام حسینی تصریح کرد: امسال به صورت آزمایشی رشته قرائت و حفظ 10 جزء پیش بینی شد که مبنای آن تاکید مقام معظم رهبری مبنی بر انس قاریان با حفظ آیات الهی است که امیدواریم این رشته را در سال های آینده با شکوه بیشتر برگزار کنیم.

 

حجت الاسلام حسینی با اشاره به تعیین جوایز ویژه برگزیدگان این دوره گفت: امسال چند جایزه ویژه برای تلاوت معنامحور برگزیدگان بخش صوت و لحن، تجوید و وقف و ابتدای رشته قرائت، حسن حفظ رشته حفظ کل قرآن، قاریان و حافظان برتر اخلاقی و داور برگزیده این مسابقات در نظر گرفته شده است.

 

وی با اشاره به ویژگی های سی و هفتمین دوره مسابقات سراسری قرآن گفت: امسال برای اولین بار تمام بخش های مقدماتی، نیمه نهایی و فینال رشته های سه گانه مسابقات از شبکه رادیویی قران به صورت زنده پخش شد. همچنین امسال شاهد رویکرد جدیدی در انعکاس اخبار و رویدادهای مسابقات بودیم که بر همین اساس شبکه قرآن و معارف سیما تمام تلاوت های مرحله فینال مسابقات را به صورت زنده پخش می کند.

 

وی با اشاره به آیین اختتامیه سی و هفتمین دوره مسابقات سراسری قرآن خاطرنشان کرد: این رقابت ها صبح روز دوشنبه 11 اسفندماه با حضور حجت الاسلام علی محمدی، نماینده ولی فقیه و رییس سازمان اوقاف و امور خیریه به کار خود پایان می دهد. همچنین اجرای گروه تواشیح طاها اجرای نفر اول رشته قرائت و حفظ کل قرآن کریم و اهدای جوایز به برگزیدگان از دیگر بخش های این مراسم است.

 

پایان پیام/

کد خبر 443106

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha