سرهنگ پاسدار منصور عیوضی، معاون راویان ستاد مرکزی راهیان نور کشور در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در رابطه با اقدامات این معاونت در ثبت و سازماندهی راویان کاروان های راهیان نور گفت: راه اندازی سامانه ثبت اطلاعات راویان دفاع مقدس و ایجاد شبکه مرکزی راویان از جمله اقدامات صورت گرفته برای سازماندهی راویان است که با اجرای آن، آمار و اطلاعات کلیه راویان فعال در ارتش جمهوری اسلامی ایران، سپاه پاسداران، بسیج، جهاد سازندگی ( وزارت کشاورزی امروز) و موسسه سیره شهدای قم جمع آوری و در سیستم ثبت می شود.
وی افزود: شبکه راویان تخصصی و یادمانی در کلیه مناطق عملیاتی از جمله دغدغه های چند سال اخیرما بود که جمع آوری و دسته بندی این اطلاعات به ما در جهت بهره مندی هر چه بیشتر و بهتر از راویان در رابطه با روایت گری های تخصصی در یادمان ها و بکار گیری آنها در ایام پیک راهیان نور غرب، شمالغرب، جنوب و راهیان نور خلیج فارس کمک می کند.
سرهنگ عیوضی تاکید کرد: علاوه برسامانه ثبت اطلاعات راویان و ایجاد بانک اطلاعاتی، با تک تک راویان نیز به شکل مستقیم تماس گرفته شده و اطلاعات مورد نظر و مورد نیاز تکمیل می شود.
معاون راویان ستاد مرکزی راهیان نور کشور در تشریح برنامه های این معاونت با توجه به آغاز اعزام های گسترده کاروانها وایام پیک راهیان نور گفت: امسال با افتتاح قرارگاه مرکزی جنوب همزمان با سالروز ولادت حضرت زینب سلام الله علیها در 5 اسفند، کار راویان نیز آغاز شد و این عزیزان در کلیه یادمان های عملیاتی خوزستان و بخشی از ایلام و مهران مستقر شدند. البته در برخی از یادمان ها نیز حتی پیش از افتتاح قرارگاه جنوب، شاهد استقرار راویان برای استقبال از زائران و روایتگری برای آنها بودیم.
عیوضی با بیان این که انتخاب راویان با توجه به نوع و سطح مخاطبان انجام می شود افزود: راویانی که برای روایت گری در یادمان ها حضور دارند همه از پیشکسوتان، فرماندهان، رزمندگان و جانبازان دفاع مقدس هستند که خود از نزدیک جنگ و دوران دفاع مقدس و حال و هوا و وضعیت آن روزگار را لمس کرده اند.
وی خاطرنشان کرد: ما دربرخی از مناطق و استان های مقصد کاروان های راهیان نورشاهد حضور راویان بومی کاملا مسلط و مطلع هستیم که برای پایگاه های بسیج، مساجد و بازدید کنندگان بومی روایت می کنند.
پایان پیام/
نظر شما