به گزارش خبرنگار شبستان، دکتر اسماعیل آذر از شعرا و اساتید کشورمان امروز شنبه 9 اسفند در نشست خبری انجمن خیریه حمایت از بیماران خاص با موضوع آثار خیر و انفاق و تاثیر در جامعه گفت: اگر تمام ادبیات ما را فشرده کنید و شیره اش را بگیرید دو واژه عشق و نیکویی از آن می چکد. در حقیقت عشق و نیکویی محصول ادبیات ماست.
آذر با بیان اینکه تمام دنیا بر سر سفره ادبیات ما هستند، اظهار داشت: هنر ادبیات ما نیکویی و حکمت است و هیچ شاعری نداریم که ما را به خیر و حکمت دعوت نکرده باشد. شکسپیر می گوید یک جرقه خیر می تواند تا دوردست ها را روشن کند و به گفته ارسطو ادبیات اساس هنر است.
وی خاطرنشان کرد: بسیاری معتقدند حماسه ملی ایرانیان برترین حماسه جهان است و این به خاطر حکمت و دوراندیشی است.
این استاد دانشگاه کار هنرمند را زیبایی دانست و افزود: هنر معنایی جز خیر ندارد، یکی از متداول ترین نفرین های ما این است الهی خیر نبینی یعنی فصل شیرینی را درک نکنی.
آذر با بیان اینکه در قرآن نیکی یک مقام است، عنوان کرد: بر یعنی نیکی و خدا شرط می گذارد انفاق کنید از آن چیزی که دوست دارید خیر آن است که از بند جان بگذرید و بدهید و از خنده آن نیازمند به وجد بیایید و بخندید نه اینکه کفش و لباس کهنه را اهدا کنید.
وی که در این نشست ابیاتی را در مورد امور خیر و دستگیری از نیازمندان بیان کرد، افزود: خدا نگیردشان دست، روز مسکینی/ که دست ما نگرفتند و می توانستند.
این شاعر تصریح کرد: در تمام دنیا هنرمندان کنسرت می گذارند و پولی نمی گیرند و می گویند وجه آن صرف فلان بیماران شود و اینگونه به بیماران کمک می کنند.
آذر همچنین در مورد خبرنگاران اظهار داشت: در همه جلسات نام خبرنگار را ببرید و بگویید کارشان حساس است، در تمام جهان 2 گروه کارشان حساس است اول قضات و بعد پزشکان زیرا با عقل و جان مردم کار دارند و من می گویم رده سوم خبرنگاران هستند. از این گروه تشکر می کنم این گروه خیلی کار می توانند بکنند و می کنند.
پایان پیام/
نظر شما