به گزارش خبرگزاری شبستان از قم، حجتالاسلام احمدحسین شریفی با بیان اینکه کتاب مبانی علوم انسانی اسلامی نوعی فلسفه علوم انسانی اسلامی است اظهار كرد: این کتاب مسئله محور به موضوعات پرداخته است و مکتبمحور و نظریهمحور نيست.
وی اضافه کرد: سعی کردیم همان نگاه فلسفه علم که موضوعشناسی، مسئلهیابی، تبیین روششناسی علوم انسانی اسلامی در مقابل مبانی، روششناسیها و تعاریف رقیب به طور روشنی ذکر کرده است در کتاب علوم انسانی اسلامی بپردازیم و اینکه نظریهها در تولید علم تاثیری ندارند را رد کردهایم.
مولف کتاب مبانی علوم انسانی اسلامی بيان كرد: مقام معظم رهبری بر روی ایده علوم انسانی اسلامی تاکید زیادی دارند و آن را عنوان پاشنه آشیل جمهوری اسلامی معرفی کردهاند که این نشان از علمشناسی دقیق ایشان است.
حجتالاسلام شریفی با بیان اینکه باید بتوانیم علوم انسانی خود را بر اساس مبانی و ارزشها در کشور تولید کنیم تصریح کرد: اگر علوم انسانی که محصول دشمنان باشد در جامعه رواج پیدا کند مدیر، اقتصاددان و روانشناسی که محصول این علوم باشد، آگاهانه یا ناآگاهانه ما را از درون تهی ميکند.
وی ادامه داد: در کتاب علوم انسانی اسلامی آوردهایم که نرمافزار جامعهسازی و تمدنسازی جمهوری اسلامی، علوم انسانی اسلامی است که اگر این نرمافزار را تکمیل و به درستی سامان دهیم تمدن اسلامی، دولت اسلامی، سیاست اسلامی، اقتصاد اسلامی و ساختارهای اسلامی محقق خواهد شد.
مولف کتاب مبانی علوم انسانی اسلامی با بیان اینکه به صورت پراکنده از سال 83 مشغول به نوشتن این کتاب شده است، اظهار کرد: از اسفند ماه سال گذشته بنا شد کتابی به صورت منسجم و متمرکز در خصوص مبانی علوم انسانی اسلامی بنویسم.
پایان پیام/
نظر شما