ساماندهی فعالیت های قرآنی کشور با اعتبار یک هزار و 700  میلیارد تومانی

رئیس فراکسیون قرآن وعترت مجلس با بیان اینکه اعتبارات قرآن در سال گذشته زیر چهار میلیارد تومان بود، گفت: پیش بینی می شود، امسال فعالیت های قرآنی کشور با اعتبار یک هزار و 700 میلیارد تومان ساماندهی شود.

به گزارش خبرگزاری شبستان از مشهد، لاله افتخاری شب گذشته (17 خرداد) در مراسم همایش تجلی تجربیات قرآنی و در جمع برگزیده های برتر در محل سالن اجتماعات بنیاد پژوهش های آستان قدس رضوی اظهار کرد: استفاده از تجربیات و انتقال راهکارهای جدید در زمینه های قرآنی و درک مفاهیم قرآن گام موثر در توسعه فعالیت های قرآنی است.

 

وی افزود: اعضای فراکسیون قرآن در مجلس با محوریت ساماندهی فعالیت های قرآنی و حمایت از بخش مردمی و با هدف جلوگیری از موازی کاری ها در زمینه قرآن تلاش می کنند.

 

ایده های برتر قرآنی، قلب تپنده فعالیت های قرآنی


افتخاری ایده های برتر قرآنی را قلب تپنده فعالیت های قرآنی عنوان کرد و گفت: تربیت جوانان و نوجوانان و نظم پذیری آنان در جامعه از آموزش و پرورش شکل می گیرد و در دانشگاه اثر می گذارد.


وی افزود: در لایحه برنامه پنجم توسعه کشور توجه به فعالیت‌های قرآنی و اختصاص اعتبارات مناسب به این حوزه مهمترین دغدغه اعضای فراکسیون قرآن در مجلس است و ما در فراکسیون قرآن و عترت مجلس شورای اسلامی تلاش می کنیم و به رایزنی‌های خود ادامه می‌دهیم تا حداقل در صورت امکان در بررسی لایحه سال 90 توجه ویژه ای به مسئله توسعه فعالیت های قرآنی شود.

 

اختصاص نیم درصد از بودجه مصوب دستگاه‌های ملی و استانی به فعالیت های قرآنی

 

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: در مصوبه اخیر کمیسیون تلفیق مجلس مبنی بر اینکه در راستای اجرای منشور توسعه فرهنگ قرآنی اجازه داده شد حداکثر تا نیم درصد از بودجه مصوب دستگاه‌های ملی و استانی به استثنای بودجه‌های مربوط به حقوق و دستمزد و بودجه تولید در شرکت‌های تولیدی را برداشت و برای این منظور هزینه شود.


وی مهجور ماندن قرآن را ضربه ای برای هر مسئولی دانست و اذعان داشت: تاسیس 10 هزار مدرسه قرآنی در کشور یک اقدام سازنده است و پیشبرد اهداف در زمینه قرآن در این مدارس نیازمند تجربه و برنامه ریزی است.

 

لاله افتخاری گفت: در حوزه قرآنی توانمندی های خوبی در جامعه وجود دارد که غفلت از این توانمندی ها جفا است و با همکاری و همدلی بخش های خصوصی و دولتی و با استفاده از تجربیات از روی دلسوزی می توانیم گام های پیشرفت را در این حوزه برداریم.

 

رئیس فراکسیون قرآن مجلس شورای اسلامی افزود: صدا و سیما باید تبدیل به یک دانشگاه و آموزشگاه قرآن شود و این امر همت همگانی را می طلبد.

 

وی گفت: اعتبارات قرآن در سال گذشته زیر چهار میلیارد تومان بود اما امسال با تلاش اعضای فراکسیون قرآن مجلس شورای اسلامی با هدف توسعه فعالیت های قرآنی اعتبارات در حوزه قرآن و اختصاص نیم درصد از درآمد دستگاه های دولتی، پیش بینی می شود این اعتبار به یک هزار و 700 میلیارد برسد که امید است با توجه به این اعتبارات فعالیت های قرآنی ساماندهی شود.

 

در ادامه معاون قرآن عترت و نماز وزارت آموزش و پرورش گفت: ما به لحاظ محتوایی در حوزه قرآن بسیار غنی هستیم اما در روش فقیر و تهیدست چرا که روش ها جدید و مناسب با شرایط روز نیست.

 

مصیب زاده افزود: برگزاری همایش تجربیات قرآنی فرصت مناسبی برای استفاده از تجربیات و به دست آوردن راهکارهای نوین در روش هاست.

 

پایان پیام/

کد خبر 44262

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha