حجتالاسلام حسین حائری، رئیس مرکز رسیدگی به امور مساجد خراسان رضوی در گفتگو با خبرنگار خبرگزاري شبستان در مشهد گفت: بررسی ظرفیتهای منحصربهفرد مسجد در قرون متمادی و به ویژه در صدر اسلام و انقلاب اسلامی، برای بازسازی و احیاء نقش آن در عصر کنونی يك امر ضروري است.
وي با بیان اینکه مسجد یک نهاد اجتماعی است، افزود: حضور مردم در مسجد و شركت در نماز و قرائت ادعیه مختلف، نوعی نماد اجتماعی محسوب میشود كه دشمنان دین را نا اميد ميکند.
رئیس مرکز رسیدگی به امور مساجد خراسان رضوی خاطرنشان کرد: اگر ظرفیتهای بالقوه و نهفته مساجد را با دقت و سرعت تجلی بخشیم، برکات و آثار گستردهای به جوامع بشری خواهد رسید.
حجت الاسلام حائري از اعتلاء بخشی اخلاق، رشد فضیلتها و زدودن رذايل در انسان به عنوان گستردهترین کارکرد مساجد نام برد و گفت: هدف خداوند از آفرینش انسان، رعایت اخلاق بندگی کردن است که در تعالی فرد و جامعه تأثیراتی مثبت دارد.
مسجد حس دین باوری و خدامحوری را در روح بشر زنده نگه می دارد
وي افزود: مسجد با رویکرد معماری هنر اسلامی توانسته است بسیاری از انسان ها را به باورهای فطری خود رهنمون كند و حس دین باوری و خدامحوری را در روح بشر زنده نگه دارد.
حجتالاسلام حائري با بيان اينكه مسجد، بهترین مکان برای تامین آرامش درونی انسان است، اظهار داشت: فعالیتها و سخنرانیهای مساجد باید به گونهای باشد که شبهات موجود در اذهان جوانان را برطرف کند.
رییس مرکز رسیدگی به امور مساجد خراسان رضوی تصريح كرد: مسجد نهادی است که با تربیت صحیح افراد، امنیت اجتماعی را به بهترین صورت سامان میدهد.
وي با اشاره به نقش تربیتی مسجد در ارتباطات فردی و اجتماعی، اظهار داشت: مساجد همواره در طول تاریخ نقش ها و کارکردهایی محوری داشته اند که با هیچ نهاد اجتماعی دیگر قابل مقایسه نیست.
پايان پيام/
نظر شما