به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از اصفهان، حجت الاسلام سعید شاه آبادی، مدیر موسسه غدیر پژوهی کشور سه شنبه شب(5 اسفند) در مراسم جشن حضرت زینب(سلام الله علیها) و آیین اختتامیه تقدیر از برندگان مسابقه ملی کتابخوانی کنگره جهانی حضرت ابوالفضل(علیه السلام) کاشان- آران و بیدگل، با تبریک میلاد این اسوه صبر و جلالت و استقامت گفت:ما که خود را شاگردان مکتب حضرت ابالفضل العباس(علیه السلام) و حضرت زینب(سلام الله علیها) می دانیم نیاز به صبر و شکیبایی در مشکلات و تقویت ایجاد روحیه سپاس داریم.
وی با اشاره به اینکه بیشترین گله و شکایت مردم این است که خدا چرا برای ما بد می خواهد، افزود: درصورتی که روحیه سپاس و شکرگذاری با اقتدا به حضرت زینب(سلام الله علیها) در کربلا که فرمود هیچ چیز جز زیبایی ندیدم در انسان ها مستحکم شود می توانند تحمل مشکلات را بر خود آسان و هموار کنند.
به گفته وی،حضرت زینب(سلام الله علیها) در آن لحظات بسیار سخت که هیچ سختی با آن قابل مقایسه نیست صبر با اکراه نکرد بلکه به زیبایی و نیکویی هر چه تمام تر در مقابل آن همه داغ و مصیبت صبر کرد.
*صبر و استقامت و ولایتمداری درس زندگی از حضرت زینب(سلام الله علیها) و عباس(علیه السلام) است
حجت الاسلام شاه آبادی گفت: آنچه که باید به عنوان درس زندگی از حضرت زینب (سلام الله علیها)و حضرت عباس(علیه السلام) آموخت صبر و استقامت و ولایتمداری است.
وی با استناد به روایت «اَلصََََََََََََّبرُ مِن الایمانِ کَالرَّاسِ مِن الجَسَدِ»از معصوم(علیه السلام) افزود:در این حدیث صبر نسبت به ایمان به عنوان سر نسبت به پیکر تشبیه شده است.
به گفته وی،اگر ما مسلمان، مومن و عاشق اهل بیت(علیه السلام) خاصه حضرت زینب(سلام الله علیها) و حضرت ابالفضل (علیه السلام) که مصائب زیادی را در کربلا تحمل کردند هستیم باید صبوری و تحمل شدائد را از این حضرات معصومین(علیه السلام) بیاموزیم.
مدیر موسسه غدیر پِِژوهی کشور با تاکید بر اینکه نبود صبر در زندگی افراد را دچار خدشه و تزلزل می کند، افزود: فراگیری آموزه های معنوی و اقتدا به ائمه اطهار(علیه السلام) راهکار افزایش صبر بر مشکلات زندگی است.
*فلسفه خلقت سختی است/آه و ناله کردن ناشی از عدم درک فلسفه خلقت
حجت الاسلام شاه آبادی، زندگی را پر از سختی دانست و افزود: فلسفه خلقت با استناد به آیه ششم سوره انشقاق«يا أَيُّهَا الْإِنْسانُ إِنَّکَ کادِحٌ إِلي رَبِّکَ کَدْحاً فَمُلاقيه» سختی و فقط بهشت جای بدون سختی است.
وی با اشاره اینکه علت آه و ناله کردن بسیاری از افراد در زندگی ناشی از عدم درک فلسفه خلقت است، افزود: آه و ناله کردن فقط تحمل مشکل را سخت تر و مضاعف می کند.
به گفته وی، ما پیرو ائمه ای هستیم که مظهر صبر و مقاومت و ایمان بودند پس تصور داشتن زندگی بدون سختی غلط است.
این کارشناس مذهبی، ندادن بعضی نعمت ها و خواسته ها را در معرض آزمون و آزمایش قرار دادن انسان توسط خداوند عنوان کرد و گفت:ندادن بعضی نعمت ها به بندگان امتحان خداوند برای رشد و تکامل انسان و راهکار تربیتی در برابر مشکلات است وخداوند در تمام لحظات مواظب انسان ها است و با سختی ها آنها را ارزیابی می کند.
*روحیه سپاس را باید از حضرت زینب(سلام الله علیها) در واقعه کربلا آموخت
وی، آموختن روحیه سپاس و شکرگذاری را از حضرت زینب(سلام الله علیها) در واقعه کربلا تاکید کرد و گفت:ما به لحاظ لفظ و واژه زبانی نیز بسیار کم خدا را شکر می کنیم و شکر در تمام حالات زندگی حتی در لحظات سختی نیز عامل آرامش و افزایش نعمت و برکت می شود.
مدیر موسسه غدیر پِِژوهی کشور، آیه هفتم سوره ابراهیم«...لَئِن شَكَرْتُمْ لأَزِيدَنَّكُمْ ... » را یادآورشد و گفت:حرف لام در کلمه "أَزِيدَنَّكُم" برای تاکید و حرف نون مشدد در این کلمه حتمیت و قطعیت را می رساند یعنی خداوند به صورت موکد سه بار می فرماید حتما حتما حتما نعمت را با شکرگذاری افزایش می دهم.
*وفای خدا برای افزایش نعمت در شکرگذاری را باور کنیم
حجت الاسلام شاه آبادی، در پایان با استناد به آیه 111 سوره توبه « ... وَ مَنْ أَوْفَى بِعَهْدِهِ مِنَ اللّهِ ...»اظهارداشت: انسان وفای خدا برای افزایش نعمت در شکرگذاری را باید باور کند.
آیین اختتامیه مسابقه ملی کتابخوانی کنگره حضرت ابوالفضل(ع)کاشان- آران و بیدگل از کتاب« تشنه تر از آب» به همراه جشن میلاد حضرت زینب و اهدای جوایز به 31 شرکت کننده این مسابقه به همت کانون فرهنگی هنری مسجد قمر بنی هاشم میدان امام رضا(علیه السلام) کاشان با همکاری سازمان فرهنگی ورزشی شهرداری کاشان و اجرای ویژه برنامه های متنوع فرهنگی هنری در سالن مهربان این فرهنگ سرا برگزار شد.
پایان پیام/
نظر شما