به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از بیرجند، احمد محبی شب گذشته (5 اسفند) در آیین اختتامیه نخستین جشنواره جوان، مقاومت و فضای مجازی خراسان جنوبی اظهار کرد: فضای مجازی به دلیل جهانی بودن، فرامرزی بودن، دستیابی آسان به اطلاعات و جذابیت افراد زیادی را جذب کرده اما به دلیل عدم هدایت به چالشی برای خانوادهها تبدیل شده است.
وی با بیان اینکه امروز بخش زیادی از مراجعه به مشاوران مدارس گشتزنی دانشآموزان در شبکههای اجتماعی و تلفن هوشمند است، افزود: دشمنان با خوراک دهی هدفمند شبکههای اجتماعی خانوادهها و تغیر سبک زندگی را مورد هجمه قرار داده که به واسطه برخی از این شبکهها قبح ارتباطات و رابطههای غیر اخلاقی را در جامعه شاهد هستیم.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان جنوبی با تاکید بر اهمیت افزایش سواد رسانه در فضای مجازی، گفت: در این راستا باید شبکه های اجتماعی آسیبشناسی و به درستی هدایت شوند تا از ورود آسیبهای فضای مجازی به خانوادهها جلوگیری کنیم.
محبی ادامه داد: نباید در مقابل این پدیده نوظهور تسلیم شد و صورت مسئله را پاک کرد باید با همت و تلاش افراد صاحبنظر با تهدیدات آن مقابله کنیم.
وی با اشاره به اینکه برخورد سنتی با فضای مجازی پاسخگو نیست، تصریح کرد: بر اساس آمار طی سه سال اخیر شبکههای اجتماعی 500 میلیون کاربر جذب کرده اما تلویزیون در طی 70 سال توانسته 200 میلیون مخاطب را به دست آورد بنابر این ارزش و جایگاه فضای مجازی برای ما مشخص است.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان جنوبی با بیان اینکه فضای مجازی در گام نخست خانواده را از حالت گسترده به حالت هستهای تبدیل کرده، گفت: این امر موجب شکلگیری ارتباطهای افراطی در خارج از خانواده شده و تهدید جدی است که باید آسیبشناسی شود.
محبی یادآور شد: دانشمندان به این نتیجه رسیدهاند که هجمههای فضای مجازی به سمتی رفته که بحث جمعیت سرزمینی را ایجاد کرده به این معنی که خانواده به صورت ظاهری وجود دارد اما ارتباطات خارج از محیط خانواده صورت میگیرد.
به گفته وی قبل از ورود شبکههای مجازی فرهنگ استفاده از آن پیادهسازی نشده و این جشنواره جوان، مقاومت و فضای مجازی به همین منظور است تا شبکه ملی فرهنگ را تقویت کنیم و شبکهای برای جوانان این مرز و بوم تبیین و ایجاد شود که برگرفته از فرهنگ اصیل ایران اسلامی باشد.
پایان پیام/
نظر شما