به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از سنندج، قنبر موسی نژاد، در این همایش گفت: تقویت باورهای دینی در بین خانواده ها به عنوان اسناد راهبردی همواره در دستور کار کمیته امداد امام خمینی است.
وی ادامه داد: توانمند سازی خانواده ها به عنوان شعار دهه چهارم کمیته امداد مورد توجه است و در این راستا برنامه هایی با محور استعدادیابی و توانمند کردن افراد تحت پوشش در دستور کار است.
مدیر کل کمیته امداد امام خمینی (ره) کردستان با اشاره به اهمیت توجه و توسعه بحث های آموزشی و فرهنگی در بین خانواده های تحت پوشش اظهار داشت: گسترش زمینه تعمیق باورها و ارزش های دینی و توسعه آموزش های اعتقادی، به عنوان یکی از سرفصل های حوزه فرهنگی مورد توجه بوده است.
موسی نژاد، تقویت نهاد خانواده را به عنوان راهبرد کمیته امداد برشمرد و افزود: تقویت روحیه قناعت، تقویت روحیه خودباوری، گسترش فرهنگ کار و تلاش را از جمله اهداف قابل دسترسی در توانمند سازی خانواده ها که در دستور کار کمیته امداد امام خمینی (ره) کردستان قرار دارد.
وی با بیان اینکه توانمندسازی، مسکن و اشتغال به عنوان یک گفتمان در این نهاد مورد توجه است، اذعان کرد: استحکام خانواده ها، پایداری مشاغل، تعالی فکری و فرهنگی خانواده ها نیز در راستای ارتقا و تقویت بنیان خانواده ها و حفظ عزت نفس افراد تحت پوشش از اولویت های کاری کمیته امداد است.
به گفته وی، بیش از 50 درصد خانواده ها تحت تکلف کمیته امداد مخاطب برنامه های فرهنگی آموزشی تربیتی در سرفصل های مختلف بوده اند و از آموزش ها لازم برخوردار شده اند.
موسی نژاد، با بیان اینکه هزار و 800 دانشجو تحت حمایت کمیته امداد امام خمینی کردستان هستند، خاطر نشان کرد: بیش از 80 مقاله به دبیرخانه همایش فرهنگی آموزشی خانواده و سبک زندگی دینی ارسال شد که به ۱۰ نفر از برترین های این همایش لوح تقدیری به رسم یادبود اهدا می شود.
گفتنی است در ادامه این مراسم از دانشجویان برتر تحت پوشش کنکور سراسری و تحصیلات تکمیلی دانشگاه تجلیل شد.
پایان پیام/
نظر شما