به گزارش خبرگزاری شبستان از سنندج و به نقل از پایگاه اطلاع رسانی قرارگاه عملیاتی لشکر 28، سعید حسن خانی، معاون سیاسی اداره عقیدتی سیاسی نزاجا امروز (4 اسفند) همایش سیاسی فرماندهان و مسئولان قرارگاه عملیاتی لشکر 28 پیاده کردستان در سنندج اظهار کرد: برخورد با اسلام و مسلمانان و مساله اسلام ستیزی در جهان غرب پدیده جدیدی نیست و این مساله ریشه تاریخی دارد و عکس العملی به گسترش اسلام می باشد.
وی ادامه داد: اغلب مردم در جوامع غرب دانش چندانی نسبت به اسلام و مسلمانان ندارند و این عدم آگاهی زمینه را برای پذیرش روایت های غالب فراهم می سازد.
معاون سیاسی اداره عقیدتی سیاسی نزاجا افزود: بدین ترتیب اسلام ستیزی تصویری از اسلام ارائه می دهد که دارای این مولفه هاست: اسلام دینی کهنه و وحشی است، از سایر ادیان مجزاست، غیرقابل انعطاف و ایستا، خشونت گرا و حامی تجاوز و تروریسم است. اسلام یک ایدئولوژی سیاسی است و ... در نتیجه خشونت علیه مسلمانان طبیعی و منطقی است.
حسن خانی، با بیان اینکه این اندیشه امروز در غرب طرفداران زیادی دارد و جنگ علیه مسلمانان امروزه به بخشی تعیین کننده از هویت غرب تبدیل شده است، اذعان کرد: هویت غربی در برابر مسلمانان است که مولفه های خود را باز می یابد، تاریخ تکوین هویت غربی نشان می دهد که این هویت در بسیاری موارد در انعکاس به دشمن خود شکل گرفته است.
وی، اسلام را دین مهر و محبت توصیف کرد و افزود: دستور برخورد شدید و قوی در اسلام تنها در برابر دشمنان است درحالی که همواره در اسلام به مهر و محبت و حسن خلق و رفتار دوستانه با همه مردم توصیه شده است و دشمنان نمیتوانند با توطئههایشان چهره اسلام را خراب کنند و در حقیقت درحال انجام دادن آخرین تلاشهایشان هستند.
معاون سیاسی اداره عقیدتی سیاسی نزاجا خاطر نشان کرد: هدف دیگر از سازماندهی داعش، انتشار یک چهره ی خشن، زشت و غیر منطقی از اسلام، که در شأن فکر و اندیشه ی خودشان است، در جامعه بود. امروز اقدامات داعش در ارتباط با حقوق بشر و برخورد با علم و برخورد با خانوادها و برخورد با بچه ها و زن ها، انجام میدهد و یا نوع رفتاری که با اسرا انجام میدهد اینها همه وهن اسلام است. جریان تروریستی داعش برای این است که حکومت های مردم سالار، که مدلشان مدل جمهوری اسلامی است در این منطقه شکل نگیرد.
برای مقابله با دشمن باید بصیرت داشته باشیم
ماموستا اقبال بهمنی، از روحانیون منطقه کردستان نیز در این مراسم با تشریح جایگاه رسول اکرم (ص) در اسلام و تاکید بر اتحاد و وحدت بین مسلمانان گفت: ترویج جنگ مذهبی بین شیعه و سنی، پیگیری پروژهی اسلامهراسی، تضعیف دولتهای مخالف نظام سلطه و تبدیل آنها به دولت حامی غرب، از جمله اهدافی است که آمریکا در چارچوب سیاستهای حمایتی خود از گروههای تکفیری و بعثی مثل داعش پیگیری میکند. يكي از مهمترين دلايل گسترش اسلام هراسي و همزمان شدن آن با پروژه ايران هراسي، نقش انقلاب اسلامي است كه با وقوع آن ،بيداري اسلامي و خودباوري اسلامي به عنوان دست آوردهاي آن به سرعت فراگير شد.
ماموستا بهمنی اظهار داشت: هراس از اسلام در ذهنیت غربی تثبیت شده و موجب شده اسلام را چنین خطری جدی بنگرند که تهدید کننده کشورهای غربی است. اولین دغدغه این است که، اگر نفوذ اسلام در سر تا سر اروپا گسترده شود، برنامه های وحدت اروپا دچار خدشه خواهد شد.
این روحانی اهل سنت با بیان اینکه دغدغه دوم به سنت های مذهبی و فرهنگی اروپا مربوط می شودف اظهار داشت: این سنت هاست که ملت های اروپا را در قالب یک قدرت قوی و واحد در عرصه جهانی پیوند می زند و در همین راستا از حدود بیست سال پیش تا کنون واتیکان و پاپ تلاش کرده اند تا ملت های اروپا را از میراث مسیحی شان آگاه نموده و هراسان از گسترش نفوذ اسلام، به احیای معنوی اروپا در چارچوب مسیحیت اقدام کنند.
وی افزود: بحران جمعیتی اروپای آینده و جمعیت روز افزون مهاجران مسلمان در این قاره پیش بینی های متعددی را در مورد مرگ اروپای مسیحی نموده که تأکید می کند رشد جمعیت مسلمانان اروپا، هویت این قاره را دگرگون خواهد کرد.
ماموستا بهمنی، بر بصیرت افزایی، وظیفه شناسی، پاسداری از دین مبین اسلام و مقدسات و دشمنان شناسی تاکید کرد و خاطر نشان کرد: ملت مسلمان و ولایتمدار ایران اسلامی باید بیش از گذشته هوشیار و آگاه بوده و در برابر توطئه ها ایستادگی کنند.
پایان پیام/
نظر شما