به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از سنندج، امیر کیومرث شرفی، فرمانده قرارگاه عملیاتی لشکر 28 پیاده کردستان، امروز (4 اسفند) در همایش سیاسی فرماندهان و مسئولان یگانهای قرارگاه عملیاتی این لشکر در سنندج اظهار کرد: یکی از دلایل ظهور گروههای تروریستی و تکفیری در سوریه و به دنبال آن در عراق، حفظ توازن قوا و جلوگیری از ظهور یک قدرت منطقهای چالشگر در غرب آسیاست که در اسناد استراتژی ملی آمریکا شدیداً مورد توجه قرار گرفته است.
وی ادامه داد: وجود ذخایر عظیم نفت و گاز در غرب آسیا باعث شده است که این منطقه در کانون سیاستهای فرامنطقهای آمریکا قرار گیرد، نفت به مانند خون برای اقتصاد آمریکاست و نکتهی مهم که وابستگی اقتصاد آمریکا به نفت، روزبهروز در حال گسترش است.
امیر شرفی همچنین افزود: با حادث شدن تحولات انقلابی و بیداری اسلامی در منطقهی غرب آسیا و تحولات سوریه، آمریکا در ابتدا موضع منفعلانه در پیش گرفت، اما به مرور زمان، به مداخله در تحولات سیاسی کشورهای منطقه پرداخت و سوریه از جمله کشورهای مهمی بود که دچار تحولات سیاسی شد.
فرمانده قرارگاه عملیاتی لشکر 28 پیاده کردستان اذعان کرد: یکی از سیاستهایی که آمریکا در سوریه اعمال نمود، حمایت از گروههای تروریستی معارض با رژیم اسد بود. بدین ترتیب بود که آمریکا در کنار دیگر کشورهای غربی و متحدین عربی خود در منطقه، به جنگ داخلی در سوریه دامن زد. جنگی که حالت فرسایشی به خود گرفت و تا به امروز هم ادامه دارد.
وی اشاره کرد: امروز نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران با ولایتمداری و آموزه های اعتقادی و دینی همواره آماده دفاع از کیان ایران اسلامی و مقابله با دشمن است . امروز ارتش جمهوری اسلامی ایران بیدار ، آگاه و دارای بصیرت است.
این مقام مسئول، ترویج جنگ مذهبی بین شیعه و سنی، پیگیری پروژهی اسلامهراسی، تضعیف دولتهای مخالف نظام سلطه و تبدیل آنها به دولت حامی غرب، تأمین امنیت صدور انرژی، تأمین امنیت اسرائیل و به حاشیه رفتن مخالفت اعراب با آن، تضعیف جبههی مقاومت، به خطر انداختن مرزهای امنیتی ایران و حضور نظامی و مستقیم در منطقه را از جمله اهداف آمریکا در چارچوب سیاستهای حمایتی خود از گروههای تکفیری و بعثی مثل داعش دانست.
فرمانده قرارگاه عملیاتی لشکر 28 پیاده کردستان خاطر نشان کرد: در نتیجه، ظهور گروههای تروریستی و تکفیری در سوریه و به دنبال آن در عراق، نتیجهی سیاستهای استعماری آمریکا و متحدان منطقهای و فرامنطقهای آن در غرب آسیاست تا از طریق آن، آرامش منطقه را به هم بریزند و با ایجاد هرجومرج سیاستهای استعماری خود را پیش ببرند.
تنها راه مبارزه با خود باختگی بازگشت به خویشتن و اتکا به فرهنگ متعالی اسلام است
دکتر علی اصغر حسینی استاد دانشگاه نیز در ادامه این همایش گفت: یکی از آسیب های جدی در حوزه فرهنگ تاثیر ماهواره و شبکه های فارسی زبان می باشد که با کمرنگ نمودن دین و اعتقادات در روند زندگی جوانان تفکر آنها را مورد هدف قرار داده و مسئولان باید در این راه اقدامات موثر و پیشگیرانه ای را انجام دهند.
وی، دوران جوانی را فرصتی برای خود شناسی جوانان دانست و اظهار داشت: آگاهی یافتن و شناختن عوامل خطر آفرین و راه های انحرافی و آسیب زا، بر جوان و همه کسانی که به نوعی با وی در ارتباط هستند، اهمیت فوق العاده ای دارد.
حسینی افزود: امروز دشمن برای از بین بردن اعتقادات و تفکرات دینی جوانان هزینه می کند و برنامه ریزی بلند مدت دارد امروز مسئولین باید در حوزه های مختلف مانند مدارس، دبیرستان و دانشگاه ها و حتی پادگان های نظامی جوانان را بیدار کنند جوانان امروز برای انجام ندادن هر کاری دلیل قانع کننده می خواهند که این وظیفه ماست که آگاهی دهیم.
این استاد دانشگاه با برشمردن آسیب های اجتماعی و فرهنگی جامعه امروز خاطر نشان کرد: برای حل مشکل و رفع آسیبها، باید زمینهها و عوامل آسیبپذیری قشر جوان را شناسایی کرد.
وی، با بیان اینکه دین مبین اسلام برای جوانان برنامه دارد، اذعان کرد: بستر سازی و آگاه سازی جوانان به دین و تفکر دینی نیاز ضروری است و کوتاهی در این امر پیامدهای جبران ناپذیری همراه دارد چرا که دین اسلام هم به آسیب های فکری جوانان اشاره کرده و هم راههای آفت زدایی را بیان کرده است.
پایان پیام/
نظر شما