ابعاد علمی شخصیت حضرت زینب(سلام الله علیها) مغفول مانده است

خبرگزاری شبستان: نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه زنجان با اشاره به اینکه حضرت زینب(سلام الله علیها) همواره به عنوان مظهر صبر و شکیبایی شناخته شده است، گفت: متاسفانه ابعاد علمی آن حضرت مغفول مانده است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از زنجان، آیت الله علی خاتمی نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه زنجان امروز(3 اسفند) در دیدار با پرستاران استان زنجان به مناسبت روز پرستار اظهار کرد: بعد حماسی و صلابت حضرت زینب(سلام الله علیها) بر کسی پوشیده نیست و همواره در مجالس آن حضرت این موارد مورد تاکید قرار می گیرد.

وی با اشاره به اینکه شخصیت آن حضرت یک شخصیت همه جانبه و جامع بود، خاطرنشان کرد: متاسفانه تاریخ نویسان، تاریخ حضرت زینب(سلام الله علیها) را تا رسیدن به مدینه نوشته اند.

نماینده ولی فقیه در استان با اشاره به اینکه رسالت آن حضرت پس از واقعه عاشورا و پس از رسیدن به مدینه به پایان رسید، افزود: حضرت زینب(سلام الله علیها) در سن چهار سالگی در کوفه مکتب اخلاق تشکیل می دادند.

امام جمعه زنجان ادامه داد: بعد علمی این شخصیت تاریخ ساز، مغفول مانده است و همه ایشان را به عنوان حماسه ساز و با صلابت می شناسند.

آیت اله خاتمی با تاکید بر اینکه بعد معنوی و عبادی حضرت زینب(سلام الله علیها) نیز کمتر مورد توجه قرار گرفته است، تصریح کرد: ماندگارترین خطبه توام با افشاءگری و سرزنش مردم و بیان مظلومیت اهل بیت(علیه السلام) از سوی آن حضرت در مجلس یزید موجب منقلب شدن مردم شد.

نماینده ولی فقیه در استان با تاکید بر اینکه صلابت روحی حضرت زینب(سلام الله علیها) ناشی از باور و ایمان قلبی آن حضرت بود، افزود: این انگیزه قوی موجب شد تا آن حضرت علیرغم خستگی جسمی در مقابل یزید خطبه بخواند.

در پایان این مراسم از پرستاران نمونه استان زنجان با اهداء لوحی تجلیل شد.

 

پایان پیام/

کد خبر 441430

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha