جشنواره شیوه‌های نوین نقشه راه تعلیم و تعلم را مشخص کند

خبرگزاری شبستان : امام جمعه سنگر با بیان اینکه از ابزار نوین می‌توان در ترویج و توسعه دین بهره گرفت گفت: برگزاری جشنواره شیوه‌های نوین می‌تواند نقشه راه تعلیم و تعلم را مشخص کند، اگر کسی نقشه ماهرانه داشته اما نداند چگونه باید مسیر را طی کند، فایده‌ای ندارد.

 حجت الاسلام کمال تجدد، امام جمعه بخش سنگر در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان  از گیلان با محوریت استفاده از شیوه‌های نوین در ترویج معارف دین اظهار کرد: با استفاده از ابزارهای نوین از جمله تلویزیون و ابزارهای مجازی می‌توان در ترویج احکام دینی گام‌های موثری برداشت.

وی با بیان اینکه رسول خدا(صلی الله علیه و الله) بی‌سواد بودند گفت: خداوند با علم خود به پیامبر که علم خواندن و نوشتن را نداشت، علم آموخت.

این مقام مسئول به فرمایشات امام راحل( رحمته الله علیه)اشاره کرد و افزود: امام فرموده است:«مساجد و تلویزیون دانشگاه است» ما عرصه علم آموزی را نباید به مدارس و دانشگاه معطوف کنیم، می‌توان با استفاده از ابزار

نوین در ترویج احکام دینی کوشید.

امام جمعه سنگر به نامه رهبر انقلاب خطاب به جوانان اروپایی اشاره و اذعان کرد:  پیامبر در زمان خود خطاب به خسرو پرویز نامه نوشت که پادشاه ایران بلافاصله نامه را پاره کرد اما بعد از گذشت زمان تاثیر خود را نشان داد. و

در قرن حاضر رهبر انقلاب، نامه‌ای خطاب به جوانان اروپایی با استفاده از ابزار نوین نوشت که قابل پاره شدن نیست و برای همیشه در اذهان باقی مانده و به مرور زمان تاثیر خود را نشان خواهد داد.

وی با بیان اینکه استفاده از ابزار نوین در تبلیغ دین می‌تواند راهگشا باشد.

حجت الاسلام تجدد اذعان کرد: برگزاری جشنواره شیوه‌های نوین می‌تواند نقشه راه تعلیم و تعلم را مشخص کند، اگر کسی نقشه ماهرانه داشته اما نداند چگونه باید مسیر را طی کند، فایده‌ای ندارد.

این استاد حوزه تصریح کرد: برای اینکه آحاد جامعه به کتابخوانی و علم و تعلم علاقه فاخر داشته باشند، پیشنهاد می‌شود که همایش‌های سالنی به همایش‌های کارگاهی با استفاده از ابزار نوین تبدیل شود.

این مقام مسئول اذعان کرد: می‌توان از ابزارهای نوین و رسانه‌های مجازی خصوصا صدا و سیما در راستای ترویج دین استفاده‌های مطلوبی کرد.

وی به تبلیغ دین در مکان‌های عمومی پرداخت و اذعان کرد: کارهای فرهنگی و دینی اگر در محیط عمومی انجام شود موجب تشویق دیگران خواهد شد، رسانه‌ها به ویژه صدا و سیما می‌تواند نخبگان دینی در المپیادها و غیره را در جلوی دوربین تجلیل کنند تا در جوانان رغبت ایجاد کند، ولی متاسفانه به دلیل کمبود مالی چنین نمی‌کند.

این استاد حوزه  به آیات قرآنی اشاره کرد و گفت: در قرآن آمده است :« آیا آن کسانی که دانا هستند با آن کسانی که نادان هستند مساویند» افراد بی‌سواد و باسواد مساوی نیستند، با تشویق و تجلیل می‌توان زمینه‌های ترویج دین را افزایش داد.

این مقام مسئول با بیان اینکه با استفاده از ابزار نوین می‌توان احترام به علم و عالم و احترام به معلمین را در جامعه افزایش داد تاکید کرد: از ابزار رسانه می‌توان جهت توسعه علم و دانش و نیز احترام به عالمان دین استفاده بهینه کرده و رفتارهای شایسته را در جامعه نهادینه کرد.

پایان پیام /

 

کد خبر 441365

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha