به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از بیرجند، خلیل واعظی امروز صبح (3 اسفند) در جلسه تکریم و معارفه رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی فرماندهی انتظامی استان اظهار داشت: در طول دوران مسئولیت و خدمت باید مراقبت شود تا در تمام عمر، خدمت ما برای جامعه مفید و ثمره داشته باشد.
وی با اشاره به اینکه خدمتگزاری و امنیت یکی از حسنات دنیا است که باید در طول زندگی خود، به عنوان مسلمان و کارگزار مد نظر قرار دهیم، ادامه داد: راهنمایی و رانندگی محل اولین برخورد مردم با نیروی انتظامی است، لذا از حساسیت خاصی برخوردار است.
فرمانده انتظامی خراسان جنوبی با تاکید بر اینکه راهنمایی و رانندگی ویترین ارتباط مردم با ناجا است، افزود: خط مقدم تمام دستگاههایی که در بحث ترافیک کار می کنند، راهنمایی و رانندگی است.
وی اظهار داشت: اگر راهنمایی و رانندگی نباشد، فرهنگ نهادینه نمی شود چرا که این مهم، نماد قانون گرایی است و اگر برای نظم کار شود، جرم نیز کمتر می شود.
ناجا به دنبال تمام کردن قبوض جریمه نیست
سردار واعظی اولویت اصلی در راهنمایی و رانندگی را وجهه راهنمایی ذکر کرد و گفت: اعمال قانون از وظایف اصلی راهنمایی و رانندگی است و اگر بدون جریمه کردن، نظم اجتماعی برقرار شود باید به آن مدیریت تبریک گفت.
وی گفت: ناجا به دنبال تمام کردن قبوض جریمه نیست و شاخص ما، رعایت نظم، انضباط و قانون است.
فرمانده انتظامی خراسان جنوبی ادامه داد: مردم امروز قدرشناس خدمات نیروی انتظامی هستند چرا که در بخش راهنمایی و رانندگی از 28 هزار نفر کشته به 18 هزار رسیده ایم که این مهم با همکاری پلیس، دستگاهها و مردم محقق شده است.
وی مهمترین خصیصه راهنمایی و رانندگی را بهبود رفتار و ادب در برخورد با مردم و مراجعین، بالاخص افرادی که در سطح شهر اعمال قانون می شوند ذکر کرد و گفت: اگر گفتار و رفتار پلیس، مودبانه باشد در فرهنگ سازی بیشتر موفق خواهیم بود.
توقیف 294 دستگاه خودرو در 11 ماهه اول امسال
سردار واعظی با بیان اینکه در 11 ماهه اول امسال 6 هزار و 773 انواع گواهینامه صادر شده است، به توقیف 294 دستگاه خودروی با جریمه بالای 10 میلیون ریال نیز اشاره کرد و گفت: همچنین در این مدت 6 هزار و 41 دستگاه خودرو شماره گذاری شده که 106 دستگاه، خودروهای وارداتی بوده است.
وی تعداد موتوسیکلت های شماره گذاری شده را 2 هزار و 561 دستگاه ذکر کرد و با اشاره به اینکه در 11 ماه اول امسال یکهزار و 803 خودرو نیز اسقاط شده است، اظهار داشت: تخلفات حادثه ساز از افزایش 14 درصدی نسبت به سال گذشته برخوردار است.
وی با اشاره به رشد 22 درصدی اعمال قانون با موتوسواران گفت: متاسفانه نسبت به سال گذشته در آمار پزشکی قانونی تعداد 8 نفر کشته در تصادفات درون شهری بیشتر بوده است.
رسانه ها در فرهنگ سازی خدمات پلیس تلاش بیشتری کنند
فرماندار بیرجند نیز در این مراسم با تاکید بر خدمات شبانه روزی نیروی انتظامی به مردم، گفت: متاسفانه در جامعه به نقش پلیس در تامین امنیت توجه زیادی نمی شود اما اگر یک مختلف جریمه شود، ممکن است، شاکی نیز بشود.
رضا منصوری اظهار اشت: ما امروز در فرهگ سازی با مشکل مواجه هستیم که باید در این زمینه، تلاش بیشتری شود و این مهم یک عزم ملی را می طلبد و امید است رسانه ها برای فرهنگ سازی خدمات پلیس، تلاش بیشتری کنند.
وی با اشاره به اینکه چهار عنصر "مسیر، وسیله نقلیه، عامل انسانی و پلیس" در رانندگی نقش آفرین هستند، به عدم استاندارد برخی از وسائل نقلیه انتقاد کرد و گفت: امروز شاهد حضور فیزیکی پلیس در تمام محورها هستیم و این مهم نشان دهنده آمادگی کامل نیروی انتظامی است.
علیرضا حسنی، رئیس سابق پلیس راهنمایی و رانندگی فرماندهی انتظامی خراسان جنوبی نیز گفت: چهار سال متوالی شاهد کاهش تصادفات فوتی درون شهری استان بوده ایم.
وی با اشاره به افزایش 25 درصدی برخورد با تخلفات افزود: بازگشایی بلوار پیامبر اعظم (صلی الله علیه و آله) اقدام بسیار بزرگی بود که با همت شهرداری بیرجند انجام شد.
وی اصلاح خیابان جمهوری اسلامی را یک طرح بلندمدت ذکر کرد که با همکاری شهرداری در حال انجام است و اظهار داشت: برای ارتقای فرهنگ ترافیک در سطح استان تلاش های زیادی شده است.
بر اساس این گزارش؛ در این مراسم علیرضا رضایی، به عنوان رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی خراسان جنوبی معرفی و از خدمات علیرضا حسنی، قدردانی شد.
پایاان پیام/
نظر شما