ترویج بازی های منسوخ شده بومی محلی از برنامه های یونسکو

خبرگزاری شبستان: مدیرگروه اجتماعی یونسکو با بیان اینکه توجه به فرهنگ هر منطقه از مقوله‌های توسعه پایدار است گفت: ترویج بازی‌های منسوخ شده بومی محلی از برنامه‌‌های یونسکو است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از گیلان، دکتر مهنام، مدیرگروه اجتماعی در یونسکو در همایش چشم انداز توسعه پایدار که در سالن اجتماعات شهید انصاری استانداری برگزار شد اظهار کرد: انسجام رفتارهای اجتماعی، آگاه سازی عمومی با آموزش‌های خاص و با ایجاد افزایش تحمل از دیگر موارد مد نظر در یونسکو در جهت توسعه پایدار است.

وی با بیان اینکه در توسعه پایدار می‌باید از ظرفیت‌های بانوان و جوانان نیز بهره برد گفت: مشارکت بیشتر جوانان و بانوان از جمله مواردی است که یونسکو دنبال می‌کند.

مهنام اذعان کرد: فعالیت‌های اجتماعی و نقش تاریخ و معماری شهری از جمله دیگر مواردی در جهت توسعه پایدار است که باید مورد توجه کارشناسان قرار گیرد.

این مقام مسئول به اخلاق پرداخت و تصریح کرد: در فرآیند رشد علم و فناوری، اخلاق مقوله بسیار مهمی است برای ارتقاء شهر و روستا با توجه به اخلاقیت و فرهنگ بایستی این توسعه انجام شود.

وی به ورزش و تربیت بدنی اشاره کرد و افزود: ورزش بهترین وسیله صلح است که می‌توان با معرفی این مقوله در سطح جهانی و گسترش پیاده روی های خانوادگی در این راستا تلاش کرد.

مهنام به بازی‌های بومی و محلی گیلان پرداخت و اذعان کرد: با ترویج بازی‌های بومی و محلی می‌توان در جامعه ایجاد نشاط کرده و نیز از منسوخ شدن برخی بازی‌های بومی و محلی جلوگیری کرد.

اعتمادی مدیر حوزه ارتباطات در یونسکو در این همایش اظهار کرد: گسترش بیان و آزادی از جمله دیگر برنامه‌های یونسکو است.

وی با بیان اینکه خبرنگاران و روزنامه نگاران نقش ارزنده‌ای در ترویج فرهنگ صحیح و توسعه پایدار دارند گفت: آموزش رسانه‌ها در جهت ارتقاء فرهنگ عمومی و نیز در راستای توسعه پایدار بایستی مورد توجه قرار گیرد.

این مقام مسئول تصریح کرد: تسهیل دسترسی عمومی به اطلاعات سازمان یونسکو و عملکردهای این سازمان، رسانه‌ها نقش مهمی را دارند که از قدرت رسانه‌ها در این جهت بایستی بهره برد.

پایان پیام /

 

 

کد خبر 441178

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha