به گزارش خبرگزاری شبستان از سنندج، مدیر نظارت و ارزشیابی حوزههای علمیه خواهران کشور، عصر روز گذشته (16 خرداد) در مراسم افتتاح مدرسه علمیه خواهران زینب کبری (س) سریش آباد، با بیان اینکه باید اسلام علمی را در میان مردان و زنان توسعه داد، گفت: امروز نمیتوان در خانه نشست و به رساله خواندن اکتفا کرد.
حجتالاسلام محمدتقی دانش با اشاره به لزوم استفاده از ابزارهای ارتباطی در تبلیغ اسلام، اظهار داشت: اکنون زمینهای فراهم شده است تا خواهران و برادران از طریق علمی اسلام را بشناسند و بشناسانند.
مدیر نظارت و ارزشیابی حوزههای علمیه خواهران گفت: بر اساس روایات تا زمان ظهور امام زمان(عج) باید بسیاری از مشکلات حل شده و پذیرش جمعی نسبت به ظهور به وجود آمده باشد.
نماینده ولی فقیه در استان کردستان نیز در ادامه این مراسم گفت: مهم ترین کار علما د فرهنگ سازی مناسب در جامعه است و فرهنگ جامعه باید توسط علما انجام و تقویت شود.
حجت الاسلام حسینی شاهرودی، با اشاره به اینکه عالم در نشر علم و فرهنگ سازی در جامعه وظیفه مهم و اساسی برعهده دارد و باید بداند که زکات علم، نشر آن است و کتمان علم گناه است، گفت: مسئولیت پذیری، بصیرت، نشر علم و و فرهنگ سازی، آینده نگری، مرزبانی از مرزهای اعتقادی و دفاع از محرومان از خصایص و ویژگی های مهم عالم است.
نماینده ولی فقیه در استان کردستان با تاکید بر اینکه حفظ تقوی از سوی عالمان دینی بیش از سایر افراد جامعه ضروری است، اظهار داشت: بر اساس روایات ارزش "مداد عالم" برتر از خون شهید است، اما مداد عالمی که دارای تقوی باشد، چنین عالمی جامعهای را زنده میکند.
حجت الاسلام شاهرودی با بیان اینکه عالمان دین مرزبانانی مطمئن برای دین و مکتب هستند که باید برای نشر و گسترش علوم مختلف تلاش کنند، خاطر نشان کرد: مدرسه علمیه زینب کبری(س) نخستین مدرسه علمیه شهر سریشآباد به حساب میآید و به زودی مدرسه علمیه برادران نیز در این شهر راهاندازی خواهد شد.
امام جمعه سریشآباد نیز در ادامه این مراسم با بیان اینکه از این شهر روحانیان برجسته بسیاری برخاستهاند، اظهار داشت: طلاب خواهر و برادر برآمده از این شهر امروز در مسئولیتهای مختلفی مشغول به فعالیت هستند.
حجتالاسلام مهدی نقوی، با بیان اینکه مدرسه علمیه خواهران زینب کبری(س) نقش قابل ملاحظهای در مقابله با آسیبهای فرهنگی دارد، افزود: طلبگی وقف شدن انسان در راه دین است.
پایان پیام/
نظر شما