تعداد کنونی هتل‌ها در کشور پاسخگوی نیاز گردشگران نیست

خبرگزاری شبستان: معاون رئیس جمهور با بیان اینکه اهمیت صنعت گردشگری و تأثیر آن در اقتصاد بر همگان آشکار شده است، گفت: تعداد هتل‌‌های ۵ و ۴ ستاره کشور پاسخگوی نیاز گردشگران خارجی نیست.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از مشهد، مسعود سلطانی‌فر، پیش از ظهر امروز(1اسفند) در مراسم اختتامیه همایش راهنمایان گردشگری ایران با اشاره به انتخاب مشهد مقدس به عنوان پایتخت فرهنگی کشورهای اسلامی در سال 2017، گفت: امروزه اهمیت و تأثیر گردشگری بر اقتصاد و کارآفرینی آشکار شده است، به طوری که از هر 7 شغل، یک شغل با این صنعت در ارتباط است.

 

وی با بیان اینکه گردشگری پس از نفت، پتروشیمی و خودروسازی، در جایگاه چهارم صنایع اقتصادی جای دارد، تصریح کرد: خوشبختانه صنعت رو به رشد گردشگری در ایران نیز مورد توجه قرار گرفته است که بی‌شک تأثیر مثبتی در معرفی تمدن ایرانی به جهانیان خواهد داشت.

 

رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری راهنمایان را مهم‌ترین عامل انتقال فرهنگ و تمدن ایرانی به گردشگران دانست و گفت: در حال حاضر حدود 7 هزار راهنمای گردشگری در کشور ما فعالیت می‌کنند و دولت علاوه بر تلاش جهت افزایش این تعداد، به فراگیری زبان‌های چینی و روسی توسط گردشگران نیز توجه دارد.

 

سلطانی‌فر به با ابراز امیدواری نسبت به اصلاح بعضی از قوانین در جهت سهولت سفر گردشگران به ایران، اظهار کرد: راهکارهای اصلاح مشکلات گردشگری در ایران تدوین شده و به مجلس شورای اسلامی نیز ارسال شده است که وزیران اطلاعات و کشور نیز در این خصوص و در جهت تأمین امنیت گردشگران، استقبال کرده و قول همکاری دادند.

 

وی با اذعان به اینکه هم‌اکنون تراز گردشگری ایران مثبت نیست، کم‌بود اقامت‌گاه مناسب را یکی از مهم‌ترین مشکلات صنععت گردشگری دانست و تصریح کرد: متأسفانه از 1100 هتل اقامتی در کشور، تنها 130 هتل 5 و 4 ستاره و مناسب اقامت گردشگران خارجی هستند که دولت در این راستا تصمیم دارد تا هتل‌های در حال ساخت را به بهرین وجه تکمیل کند.

 

معاون رئیس جمهور تعداد کنونی مکان‌های اقامتی را کافی ندانست و خاطرنشان کرد: برای رسیدن به جایگاه مطلوب در سال 1404 باید هرساله 25 عدد به مجموع هتل‌های کشور اضافه کنیم تا توان رقابت در این عرصه را داشته باشیم.

 

سلطانی‌فر در خصوص تسهیلات و امتیازات راهنمایان صنعت گردشگری یادآور شد: فعالیت این قشر در صنعت گردشگری سخت و طاقت‌فرسا است و دولت نیز بیمه آنها را در دستور کار قرار داده است و این مهم نیز در بین سال‌های 1395 تا 1399 محقق می‌شود.

 

پایان پیام/

 

کد خبر 440876

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha