به گزارش خبرگزاری شبستان از قزوین، حجت الاسلام علی رمضانی پیش از ظهر امروز (30 بهمن) در کارگاه آموزشی مدیران کانون های فرهنگی هنری مساجد استان که در سالن اجتماعات اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان قزوین برگزار شد، بیان کرد: امروز شاهد برگزاری دوره آموزشی با حضور اساتید برجسته هستیم که هدف از برگزاری این دوره ها، افزایش انگیزه برای مدیران کانون ها، افزایش اطلاعات و به روز کردن آن، تبادل اندیشه و افکار و ایجاد انگیزه مضاعف برای برنامه ریزی بهتر برای سال 94 است.
وی ادامه داد: بیش از 200 کانون فرهنگی هنری در سطح استان فعالیت دارند که به هم متصل هستند و ان شاالله برنامه ریزی به گونه ای صورت گیرد که اگر برنامه ای در منطقه الموت رقم می خود در طارم نیز محقق شود.
مسئول دبیرخانه کانون های فرهنگی هنری مساجد استان قزوین با اشاره به ظرفیت بالای مساجد اضافه کرد: مسجد نگین درخشانی است و فعالیت در آن یک فرصت طلایی است که باید بیشترین بهره برداری را از این ظرفیت داشته باشیم بنابراین باید انگیزه داشته و این انگیزه را در دیگران نیز ایجاد کنیم.
وی عنوان کرد: موضوع دیگری که باید مورد توجه کانون های مساجد قرار گیرد، برنامه ریزی دقیق است و همچنین باید از فرصت هایی که در اختیار داریم به نحو مطلوب استفاده کنیم.
حجت الاسلام رمضانی تصریح کرد: ما هر ساله یک برنامه ریزی یک ساله را داریم که ان شاالله در سال 94 نیز بر اساس نامگذاری که مقام معظم رهبری خواهند داشت، پیش رفته و همچنین سعی شود حوزه آموزش را تقویت کنیم.
وی تأکید کرد: محتوابخشی به فعالیت ها و تربیت نیروی انسانی باید از مساجد شروع شود بنابراین باید در کارها بازنگری کرده و سعی کنیم خمیرمایه و هویت بخشی افراد را در مسجد محکم کنیم تا با طوفان هایی که در جامعه وجود دارد کمترین آسیب را ببینند.
مسئول دبیرخانه کانون های فرهنگی هنری مساجد استان قزوین اعلام کرد: فعالیت در بخش روانخوانی قرآن و تبیین احکام شرعی اقدام دیگری است که باید در برنامه های کانون های مساجد قرار گیرد زیرا برخی از جوانان چون برخی مسائل را نمی دانند دچار اشتباه می شوند بنابراین باید احکام شرعی برای آنها بیان شود.
وی خاطر نشان کرد: همچنین باید تلاش شود که قضای مسجد، فضای قرآنی باشد و دایره فعالیت های قرآنی به ویژه در جاهایی که خانه های نور وجود دارد باید گسترش یابد.
حجت الاسلام رمضانی در خصوص برنامه های فرهنگی و هنری کانون ها گفت: هنر را نباید از دین جدا کنیم و باید این بحث در کنار دین رقم بخورد تا زیبایی خاص خود را داشته باشد و باید بستر ایجاد خلاقیت در مسجد ایجاد شود و همچنین برنامه های آموزشی و مشاوره ای نیز باید در دستور کار کانون ها باشد.
وی با تأکید بر لزوم حضور کانون های مساجد در فضای مجازی خطاب به مدیران کانون ها اظهار کرد: باید از استعداد جوانان ها استفاده کرده و در فضای مجازی ورود یافته و سایت ها و وبلاگ ها را فعال کنید و باید بکوشیم تا از همه ظرفیت های مسجد بهره گیریم تا مساجدی مانند مساجد ابتدای انقلاب برپا کنیم.
مسئول دبیرخانه کانون های فرهنگی هنری مساجد استان قزوین افزود: باید برنامه های منسجم در درون مسجد داشته باشیم و با اجرای برنامه های مختلف در مسجد می توان بزهکاری ها و آسیب های اجتماعی را در جامعه کاهش داد.
وی یادآور شد: بنابراین اعضای کانون های مساجد باید وقت گذارند و با انگیزه پیش روند و تربیت نسل نو را در مساجد آغاز کنیم تا نیروهای خلاق و اثرگذار داشته و آنها را به ادارات صادر کرده تا بیش از پیش شاهد ترویج فرهنگی دینی و انقلابی در سطح جامعه باشیم.
پایان پیام/
نظر شما