حجت الاسلام اكبر فرجام، مدیر اجرایی حوزه علمیه خراسان در رابطه با كار كردهاي مساجد در عرصه هاي مختلف به خبرنگار خبرگزاری شبستان در مشهد گفت: بهرهگيري از ظرفیت مهم مساجد برای مدیریت امور جامعه امری ضروری محسوب می شود.
وي با اشاره به اينكه مسجد پایگاه سازندگی اسلامی و محل تطهیر، تفهیم و اصلاح انسانها و مركز تعلیم و تربیت جوانان و نوجوانان است، افزود: مسجد مركز رشد و بالندگی، دادرسی مظلومان، بندگی خدا، محل اجتماع و وحدت مسلمانان و البته پایگاهی برای فعالیت جوانان انقلابی بشمار می رود.
حجت الاسلام فرجام تصريح كرد: مساجد نه تنها محل عبادت، بلکه دانشگاه تربيتي و محل استقرار بیتالمال و دادگاه اسلام در طول تاريج محسوب ميشود.
مدیر اجرایی حوزه علمیه خراسان با بيان اينكه در جامعه اسلامي، مساجد رهبری جامعه را به عهده دارند، گفت: مسجد مهمترين پایگاه سازندگی اسلامی و اصلاح انسانهاست.
وي با اشاره به اينكه یکی از کارکردهای مسجد در زمان انقلاب تامین امنیت محله و در نهایت کل کشور بود، اظهار داشت: نقش مساجد در انقلاب اسلامی یکی از مسائلی است که رژیم شاهنشاهی امیدوار بود بتواند نقش و فعالیت آن را در روند انقلاب به شکست برساند.
وی با تاکید بر لزوم تربیت امام جماعتهای کارآمد و هدایتگر در شرایط فعلی جامعه، خاطرنشان کرد: بعد از جنگ تحمیلی اتفاق دیگری باید میافتاد و آن این بود که حوزههای علمیه باید متناسب با شرایط و تحولات اجتماعی، سیاسی، اقتصادی و تکنیکی حرکت میکردند.
مدیر اجرایی حوزه علمیه خراسان افزود: امروز باید ائمه جماعتی تربیت شوند که متناسب با شرایط رسانه های ما و جهانی شدن و تهاجم فرهنگی از آمادگی لازم برخوردار باشند كه البته اين حركت بايد از حوزههاي علميه شروع شود.
پايان پيام/
نظر شما