تشریح برنامه های معاونت فرهنگی ستاد احیای امر به معروف مازندران

معاونت فرهنگی ستاد احیاء امر به معروف و نهی از منکر مازندران، برنامه های اجرایی، آموزشی، تبلیغی و پژوهشی ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر استان را تشریح کرد.

حجت الاسلام عباسعلی ابراهیمی، معاونت فرهنگی ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر مازندران، امروز (17 خرداد) به خبرنگار شبستان گفت: معاونت فرهنگی ستاد احیای استان دارای چهار مدیریت است که مدیریت تبلیغات اسلامی به عهده اداره کل تبلیغات اسلامی استان، مدیریت رسانه ها به عهده صدا و سیمای مرکز مازندران،مدیریت آموزش به عهده سازمان آموزش و پرورش استان و مدیریت پژوهش نیز به عهده دانشگاه مازندران است.

 

وی تصریح کرد: امر به معروف و نهی از منکر به عنوان یک وظیفه شهروندی و وظیفه همگانی است که در قالب تذکر لسانی برای عموم کارکنان دولت در سال جاری به مدت 6 ساعت، فرهنگ امر به معروف و نهی از منکر آموزش داده می شود.

 

مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران، تبیین فرهنگ امر به معروف و نهی از منکر از منظر عقل، خرد قرآن، و احادیث معصومین و از منظر روانشناسی و جامعه شناسی و تبیین مصادیق امر به معروف و نهی از منکر در ادارات و دستگاه های اجرائی و جامعه و شیوه های موثر در تذکر لسانی از دیگر برنامه های آموزشی معاونت فرهنگی ستاد احیاء برای عموم کارکنان دولت برشمرد.

 

وی طرح بعضی از احکام مهم امر به معروف و نهی از منکر، روش های نوین و موثر در حوزه تذکر لسانی، شرح شرایط امر به معروف و مراحل امر به معروف، مخاطب شناسی، تبیین مسئولیت و تکلیف انسان در مراقبت از خود و دیگران را از مهم ترین مسائل آموزشی تذکر لسانی نامید.

 

مشاور استاندار مازندران در امور روحانیان در خصوص ترویج و توسعه تذکر لسانی، اظهار کرد: بسته های پیشنهادی مدیریت تبلیغات برای شهرداری، ادارات، دستگاه های دولتی، مساجد، هیئت های مذهبی، دانشگاه ها، مدارس، مراکز بهداشتی و درمانی و اصناف تهیه شده که با همکاری آنها در سال جاری اجرا خواهد شد.
 

وی تصریح کرد: بسته های پیشنهادی برای مدیریت امور رسانه ها، مطبوعات، نشریات، صداو سیما و مراکز آموزش عالی تهیه شد که با هماهنگی نهاد نمایندگی ولی فقیه با معاونت فرهنگی دانشگاه ها اجرا خواهد شد.

 

حجت الاسلام ابراهیمی بیان کرد: بسته های آموزشی نیز مربوط به آموزش و پرورش، دانشگاه ها، اصناف، تشکل های مذهبی، ادارات، دستگاه های اجرائی و بسته های پژوهشی نیز برای حوزه های علمیه ویژه طلاب، ائمه جماعات، معلمان، دانشجویان، اساتید تهیه شده است که در قالب همایش ها، کارگاه های آموزشی، مسابقات فرهنگی، جشنواره ها، فراخوان مقالات و میزگرد تخصصی و پرسش و پاسخ با موضوع امر به معروف و نهی از منکر برگزار خواهد شد.

 

پایان پیام/ 

کد خبر 44069

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha