به گزارش خبرگزاری شبستان از همدان، غفوریان معاون برنامه ریزی آموزشی و توان بخشی سازمان آموزش و پرورش استثنایی کشور در چهارمین دوره جشنواره درس پژوهی که ظهر امروز (29 بهمن)در تالار معلم همدان برگزار شد، گفت: در آموزش دانش آموزان استثنایی استفاده از یک تکنیک و روش برای تدریس قطعاً مناسب نیست.
وی اجرای یک آموزش و تدریس خوب را در داشتن روش متناسب با ویژگی های دانش آموزان استثنایی دانست و لازمه آموزش خوب را به روز بودن معلمان و استفاده از روشهای نو در تدریس بیان کرد.
معاون برنامه ریزی سازمان آموزش و پرورش استثنایی ادامه داد باید فرهنگ و نگرش و باور ما نسبت به پژوهش و آموزش تغییر پیدا کند.وی پژوهشی را موثر دانست که در روش و شیوه آموزش تغییر ایجاد کند.
غفوریان اظهار داشت: در مدارس استثنایی برای آموزش و توانبخشی بهتر کار و تعامل گروهی راهگشا خواهد بود و اگر این تعامل بین دانش آموز و معلم ایجاد نشود تغییر رفتاری مشاهده نخواهد شد.
وی یاد آور شد: باید به عمق روحیات دانش آموزان استثنایی وارد شد و بر تسهیل گری و راحت کردن مفاهیم برای دانش آموزان تأکید کرد.
غفوریان یاد آور شد: که لازمه پژوهش کار تیمی است و ویژگی معلم خوب را انعطاف فکری، نوپذیری در روش تدریس،پشتکار، صبر، علاقه ، شوق یادگیری و اخلاق دانست.
عبدالرضا فولادوند، مدیر کل آموزش و پرورش استان همدان در ادامه این جشنواره گفت : باید تلاش کنیم آموزشی که می دهیم در رفتار دانش آموزان مشاهده و در رفتار روزمره آنها و فرهنگ جامعه متبلور باشد.
وی اولویت های پنج گانه آموزش و پرورش را ساماندهی نیروی انسانی ، توسعه مشارکتهای مردمی ، تقویت مدیریت آموزشگاهی ، تمرکز زدایی و عملیاتی کردن بودجه دانست.
پروین قربانیان ، رییس آموزش و پرورش استثنایی استان همدان نیز گفت: اجرایی کردن راهکارهای سند تحول بنیادین آموزش و پرورش ، معرفی و تجلیل از نفرات و تیم های برگزیده در سطح کشور و استان ، تشویق همکاران به اجرای فعالیتهای پژوهشی ، ارتقاء کیفیت آموزش پرورش و توانبخشی دانش آموزان با نیازهای ویژه از طریق ارائه راهکارها و الگوهای مناسب ، از اهداف برگزاری این جشنواره است.
وی در ادامه فواید درس پژوهی را بیشتر کردن اثر آموزش ، افزایش تامل در باره تدریس ، افزایش صلاحیت های حرفه ای معلمان ، تشویق معلمان به تعامل بیشتر با یکدیگر و ترویج تفکر انتقادی دانست.
پایان پیام/
نظر شما