هدایت بحران های جامعه با اتکای رسانه ها به بازآفرینی اخلاق میسر می شود

خبرگزای شبستان: فرمانده نیروی انتظامی خراسان جنوبی با تاکید بر اینکه هدایت بحران های جامعه با اتکای رسانه ها به بازآفرینی اخلاق میسر می شود، گفت: رسانه‌ها در بعد امنیت سیاسی به اختیار می‌توانند تمامی رفتارها را هدایت کنند و از این طریق مردم از اقدامات دولت آگاه می‌شوند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از بیرجند، خلیل واعظی امروز (29 بهمن) در اختتامیه نخستین جشنواره رسانه، نظم و امنیت عمومی و همایش تجلیل ار رابطان دستگاه‌های دولتی، اظهار کرد: ذهنی بودن یکی از ویژگی‌های امنیت است چرا که ممکن است ناامنی در جامعه وجود نداشته باشد اما احساس امنیت حاصل نشده باشد.

 

وی با بیان اینکه نسبی بودم یکی دیگر از ویژگی‌های امنیت است، افزود: امنیت مطلق قابل دست‌یابی نیست و متخصصان می‌گویند هر کشوری بیش از حد برای ارتقای امنیت خود تلاش کند ممکن است در دیدگاه افکار و همسایگان تفکر ناامنی ایجاد شود.

 

فرمانده نیروی انتظامی خراسان جنوبی گفت: ما نمی‌توانیم در چند استان ناامنی داشته باشیم و ادعا کشور امن را داشته باشیم چرا که امنیت یکپارچه و تجزیه‌ناپذیر است.

 

واعظی با بیان اینکه امنیت فرهنگی، یکی دیگر از ابعاد امنیت است، ادامه داد: رسانه می‌تواند در ارتباط با رشد و نوآوری، خلاقیت در فرهنگ کمک کند.

 

به گفته وی رسانه جمعی در صورتی که متکی به بازآفرینی اخلاق باشد در جهت بحران جامعه را می‌تواند هدایت کند.

 

فرمانده نیروی انتظامی خراسان جنوبی امنیت را مقوله مبتنی بر وفاق و همبستگی ملی دانست، تصریح کرد: این مهم بر اساس بالا رفتن فرهنگ به وجود می‌آید و رسانه توسعه بخش می‌تواند عامل استحکام وفاق ملی و توسعه فرهنگ باشد.

 

واعظی با بیان اینکه امنیت اجتماعی از ابعاد امنیت است، افزود: امروز پلیس به صورت ویژه در این زمینه فعالیت می‌کند و رسانه‌ها از طریق هنجارهای مطلوب می‌توانند به افراد تلقین کنند که رفتار ارائه شده موجود رفتار مناسب اجتماعی است.

 

وی ادامه داد: رسانه‌ها با ارایه رفتار مناسب اجتماعی موجب همنوایی رفتاری در جامعه می‌شوند و با این امر از بی‌طرفی‌ها جلوگیری می‌شود.

 

فرمانده نیروی انتظامی خراسان جنوبی گفت: ایجاد تعادل بین خواسته‌ها و امکانات جامعه از اقدامات پیشگیرانه رسانه‌ها در بعد اقتصاد امنیت است.

 

واعظی با بیان اینکه در بعد اقتصادی بعضی مواقع توقع کاذب ایجاد می‌شود و عدم تامین این توقع کاذب سبب درگیری و اختلال در جامعه می‌شود، یادآور شد: رسانه می‌تواند با اطلاع‌رسانی به موقع و سریع توقع‌های فراتر از جامعه را تعدیل کند و جامعه را به ثبات برساند.

 

وی افزود: هیچ جامعه قدرتمند اقتصادی بدون امنیت نیست حتماً قبل از هر مسئله‌ای ابتدا امنیت آن پایدار است.

 

فرمانده نیروی انتظامی خراسان جنوبی گفت: رسانه‌ها در بعد امنیت سیاسی به اختیار می‌توانند تمامی رفتارها را هدایت کنند و از این طریق مردم از اقدامات دولت آگاه می‌شوند.

 

واعظی با اشاره به اینکه از طریق رسانه افزایش مشارکت و آگاهی سیاسی مقدور است، بیان کرد: از ستون‌های اصلی امنیت ملی مشارکت همه افراد جامعه است.

 

به گفته وی امنیت نظامی پلیس خواسته‌های عمومی مردم را برطرف می‌کند و در جنگ نظامی نیز رسانه‌ها اثرگذار است و از قدرت رسانه به عنوان مهمترین سلاح استفاده می‌شود.

 

فرمانده نیروی انتظامی خراسان جنوبی با اشاره به اینکه رسانه‌ها مکمل امنیت عمومی هستند، خاطر نشان کرد: برای امنیت همه تلاش می‌کنند و فرهنگ و دین مردم نقش اصلی را دارند.

 

واعظی با بیان اینکه از ابتدای امسال تلفات جاده‌ای استان حدود 30 درصد کاهش داشته، افزود: در این زمینه بسیار از دستگاه‌های اجرایی موثر هستند اما اگر نقص باشد پلیس بیشتر دیده می‌شود بنابراین پلیس بیشتر از همه دستگاه‌های اجرایی نیاز به کمک دارد.

 

وی اظهار کرد: همه افرادی که نشاط و آرامش مردم و ارزش‌ها را دوست دارند اگر به پلیس کمک کنند قطعاً به جامعه و ارزش‌های اسلامی کمک کرده‌اند.

 

پایان پیام/

 

 

کد خبر 440503

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha