به گزارش خبرگزاری شبستان از اراک، آیت الله قربانعلی دری نجف آبادی، نماینده ولی فقیه در استان مرکزی و امام جمعه اراک (29 اسفند) در جلسه درس اخلاق مدیران دستگاه های اجرایی استان مرکزی که در حسینیه شهدای بیت ایشان برگزار شد، بر توجه هر چه بیشتر دولت بر مقوله صنعت تاکید کرد و استفاده بهینه از ظرفیت های تولیدی و کشاورزی را ضروری دانست.
وی تدبیر و دور اندیشی و استفاده از ظرفیت های صنعتی و کشاورزی و تولیدی را راهی برای برون رفت از مشکلات و رسیدن به آینده روشن دانست و بیان کرد: این امور می تواند موثر در امر قطع وابستگی به اقتصاد نفتی باشد.
نماینده ولی فقیه در استان مرکزی و امام جمعه اراک در ادامه با اشاره به وظیفه خطیری که مدیران در این راستا بر عهده دارند، اضافه کرد: استفاده بهینه از ظرفیت های تولید، اشتغال و قطع وابستگی به اقتصاد نفتی از مهمترین وظایف مدیران است که باید با تدوین راهکارهای مناسب به این مهم بپردازند.
پویایی اقتصادی و خروج از رکود تورمی از مهمترین فصول اقتصاد مقامتی است
آیت الله دری نجف آبادی پویایی اقتصادی و خروج از رکود تورمی را از مهمترین فصول اقتصاد مقاومتی دانست و بیان کرد: مقام معظم رهبری نیز به این مهم تاکید فراوان دارند چرا که این امر سبب قطع وابستگی به نفت بوده و مسیر توسعه صادرات غیر نفتی را هموار می کند.
وی با اشاره به وجود منابع غنی و خدادادی در کشور و همچنین وجود نیروی انسانی مستعد و پرتلاش را زمینه ای برای شکوفایی اقتصادی دانست و گفت: کشورهای دیگر نیز بدون نفت توانسته اند اقتصادی مولد و زنده داشته باشند و ایران اسلامی هم باید با بهره گیری از این منابع خدادادی و نیروی انسانی کارآمد اقتصاد خود را بیش از پیش شکوفا سازد.
نماینده ولی فقیه در استان مرکزی و امام جمعه اراک در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به مسایل و مشکلات فراوانی که بر اثر اتکای مسوولان و دولتمردان ایران به اقتصاد نفتی مشکلات به وجود آمده است، اظهار کرد: این اتکا سبب شده که هر گونه تغییر در قیمت جهانی نفت تاثیراتی را بر اقتصاد ما داشته که جبران آن پیشرفت و توسعه کشور را چندین سال به عقب می اندازد.
کار و تلاش، همدلی و مشارکت سبب پیشرفت و توسعه می شود
آیت الله دری نجف آبادی در ادامه با اشاره به اینکه کار و تلاش، همدلی و مشارکت همه جانبه سبب پیشرفت و توسعه در امور می شود، بیان کرد: کشورهای همچون ژاپن که از منابع پایه محدودی برخورهستند توانسته اند با کار و تلاش شبانه روزی و استفاده از ظرفیت های موجود کشور خود اقتصاد بالنده داشته باشند.
وی ادامه داد: این مهم در همه جا تحقق می یابد به شرطی که همت و وجدان کاری بکار گرفته شود و با نهادینه کردن فرهنگ کار و تلاش و ترجیح نفع عمومی بر شخصی این مهم را محقق سازند.
این مقام مسئول خاطر نشان کرد: با توجه به اینکه ایران دومین کشور برخوردار از ذخایر گازی دنیا، سومین کشور برخوردار از ذخایر نفتی دنیا و جزو 10 کشور برخوردار از ذخایر معدنی دنیا است نباید این نعمت ها به سادگی برای تامین مالی روزمره مصرف شوند.
امام جمعه اراک در ادامه بر انجام کار مفید و دلسوزانه در ساعت کاری تاکید کرد و گفت: برای دستیابی به اقتصاد مقاومتی و اهدافی که در پیش رو داریم باید همه افراد دلسوزانه به کار و تلاش برای پیشرفت و توسعه کشور عزیزمان بپردازند.
پایان پیام/
نظر شما