تأثیرات منفی تضاد آموزشی در دختران

خبرگزاری شبستان: یک استاد دانشگاه و روانشناس گفت: تضاد آموزشی در سنین مختلف که خانواده بر دختران اعمال می کنند باعث ایجاد آثار سوء می شود.

امان الله قرایی مقدم، استاد دانشگاه و روانشناس در گفتگو با خبرنگار شبستان گفت: در خانواده در سنین 17 تا 20 سال در مورد رفتار ارتباط دختران با جنس مخالف هشدار می دهند و در سنین 20 تا 23 سال آنان را با گروه دختران همسال که ازدواج کرده اند، مقایسه و در سنین 24 تا 27 سالگی آنان را به دلیل عدم ازدواج سرکوفت می زنند که باعث تأثیر سوء در آنان می شود.

 

وی افزود: به طور قطع دختران بر اثر فشارهای اجتماعی پس از یک سن معین و مقایسه شدن با دختران متأهل تحت تاثیر فشارهای روحی و روانی قرار می گیرند که نوعی آزار روانی را به دنبال دارد.

 

وی با اشاره به اینکه هر قدر ازدواج در دختران بیشتر به تأخیر بیفتد آثار سوء روانی در آنها بیشتر می شود، تصریح کرد: حتی اگر دختری از لحاظ جایگاه اجتماعی و اقتصادی به استقلال رسیده باشد و تمایلی به ازدواج نداشته باشد اما از سوی خانواده، همسالان و اطرافیان مورد خطاب قرار گرفته و دچار نوعی تعارضات روحی می شود.

 

وی خاطرنشان کرد: دختران مجرد با سنین بالا غالبا در برابر دیگران از مکانیسم دفاعی فرافکنی استفاده می کنند و غالبا دچار بدبینی و مشکلاتی روحی روانی می شوند.

 

به گفته این روانشناس، میزان تأثیرات سوء در دختران مجرد با سنین بالا بسیار بیشتر از پسران است چرا که تعصبی که جامعه نسبت به دختر وجود دارد موجب افزایش آزارهای روحی بر آنان می شود.

 

وی خاطرنشان کرد: همچنین مردان مجرد با سنین بالا غالبا دیگر تمایلی برای ازدواج ندارند و به رابطه های نادرست، دوستی های خیابانی و زندگی بدون هیچگونه تعهد قانونی و شرعی را برگزینند.

 

پایان پیام/

 

کد خبر 440158

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha