حجت الاسلام نصرالله پژمان فر، عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی و رئیس کارگروه هنر، رسانه و گردشگری کمیسیون فرهنگی با اشاره حذف بودجه مساجد و بقاع متبرکه در لایحه سال 94 به خبرنگار قران و معارف خبرگزاری شبستان گفت: شکی نیست که حذف بودجه مساجد و بقاع متبرکه از لایحه بودجه سال 94 مفید نخواهد بود و نمایندگان مجلس شورای اسلامی پیرامون این موضوع نظرات مختلف خود را اعلام می کنند و با تذکرات داده شده امیدواریم در مورد این مسأله تجدید نظر و اصلاح انجام شود.
وی افزود: همان طور که می دانید مساجد و اماکن مقدسه همچون امامزادگان و بقاع متبرکه در کشور کانونی ترین مراکز فرهنگی هستند که می توانند در تعالی فرهنگی جامعه نقش بسزایی ایفا کنند. برهمین اساس کمک مالی به مساجد و امامزادگان بستر بهتر و بیشتری را برای کمک به فرهنگ جامعه آماده می کند.
عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی با بیان این مطلب که حمایت نکردن از مساجد و بقاع متبرکه به نفع دولت نیست، گفت: نادیده گرفتن بودجه مساجد، امامزاگان و بقاع متبرکه نه تنها به نفع دولت نیست بلکه در این خصوص باید مسئولان مربوطه و به خصوص وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی پاسخگو باشند.
وی تصریح کرد: دولت اگر خود را خدمت گزار مردم می داند باید تمام تلاش خود در این جهت به کار گیرد تا خدمت بیشتر به مردم و جامعه ارائه کند درحالی که حذف بودجه مساجد و امامزادگان به ضرر مردم است.
حجت الاسلام پژمان فر عنوان کرد: صرف نظر کردن از بودجه مساجد، بقاع متبرکه کارشناسی شده نیست و آسیب های آن بعدها مشخص می شود.مساجد مراکز فرهنگی هستند که عدم حمایت آنها پیامدها و مشکلات فراوانی را به همراه خواهد داشت.
وی با اشاره به جایگاه و نقش مساجد کشور افزود: نقش مساجد و بقاع متبرکه بی بدیل است و در طول تاریخ اسلام هیچ کانونی مانند آنها نتوانسته نقش آفرینی کند.در صدر اسلام مساجد مورد بهره برداری بیشتر قرار می گرفتند. حجت الاسلام پژمان فر خاطرنشان کرد: کار مساجد تنها به اقامه نماز جماعت منحصر نمی شود بلکه خواستگاه بزرگترین و عالی ترین شعارهای اسلامی و فرهنگی در مساجد شکل می گیرد.
پایان یپام/
نظر شما