جهش اعتبارات قرآنی در مجلس شورای اسلامی

نماینده مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه علاوه بر اعتبارات بخش قرآنی نیم درصد درآمد ادارات به فعالیت های قرآنی اختصاص یافته است، گفت: امسال در مجلس جایگاه اعتبارات قرآنی از یک جهش بالایی برخوردار شد.

به گزارش خبرگزاری شبستان از مشهد، حسین قاضی زاده، نماینده مردم مشهد و کلات در مجلس شورای اسلامی شب گذشته (16 خرداد) در نشستی که برای تبیین اعضای شورای فعالیت های قرآنی در سالن اجتماعات فرمانداری مشهد برگزار شد، گفت: امسال در شورای عالی انقلاب فرهنگی و مجلس جایگاه اعتبارات قرآنی از یک جهش بالایی برخوردار شد و علاوه بر اعتبارات بخش قرآنی، نیم درصد درآمد ادارات به فعالیت های قرآنی اختصاص یافت.

 

وی در ادامه با تاکید بر جایگاه ویژه مشهد در عرصه فعالیت های قرآنی کشور پیشنهاد داد که در این جلسه به فعالیت های قرآنی در 2 حوزه عمومی و نخبگان توجه شود.

 

قاضی زاده با اشاره به اینکه گسترش زبان عربی و افزایش ایجاد انگیزه یادگیری سواد عربی برای عموم از دیگر نیاز های جامعه است، تصریح کرد: ساز و کارهای ارائه خدمت باید از مفاهیم قرآنی برگرفته شود و خروجی فعالیت های قرآنی بایستی منجر به نتیجه عملیاتی قرآن و اثرگذاری در زندگی مردم شود.

 

در ادامه حسن موحدیان، فرماندار مشهد گفت: مشهد پایگاه تبلیغ و ترویج آموزه های دینی خصوصا قرآن کریم است و با تدوین ساختار شورای فعالیت های قرآنی می توان نظارت و آمار برداری را در 2 بحث فعالیت های قرآنی در مساجد و منازل و در ماه مبارک رمضان داشته باشیم.

 

وی افزود: با تدوین ساختار شورای فعالیت های قرآنی، شناسایی اهداف و ظرفیت ها در زمینه های قرآن انجام می شود و بر اساس منشور توسعه فعالیت های قرآنی در مسیر تحقق اهداف حرکت می کنیم.


در ادامه جواد آرین منش، دیگر نماینده مردم مشهد و کلات در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه از دیرباز هر اتفاق مهمی در حوزه قرآن افتاده منشأ آن مشهد بوده است، افزود: با توجه به اعتبارات در زمینه های فعالیت های قرآنی باید از آن اعتبارات در مسیر تحقق اهداف و صحیح استفاده شود.

 

وی ادامه داد: در حال حاضر منشور توسعه فعالیت های قرآنی به تصویب شورای عالی انقلاب فرهنگی و مجلس رسیده و به دولت ابلاغ شده است.

 

نایب رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس وظیفه این شورا را در مرحله اول تبیین ساختار و پس از آن نیز بهره مندی از ظرفیت های موجود دانست و گفت: این شورا باید همانند شورای فرهنگ عمومی تاثیرگذاری ویژه ای داشته باشد.

 
بر این اساس مقرر شد که در جلسه هایی با حضور معاون فرهنگی اداره کل ارشاد، رئیس ارشاد مشهد و نمایندگان اوقاف، آموزش و پرورش، آستان قدس، حوزه علمیه، سازمان تبلیغات، دفتر تبلیغات، موسسه های قرآنی و شورای عالی قرآن اهداف و ساختار شورای هماهنگی فعالیت های قرآنی مشهد تدوین شود و پس از آن در جلسه بعدی شورا به تصویب برسد.


همچنین این جلسه با تصویب قطعی نام شورا همراه بود و مصوبه ای را در پی داشت که به موجب آن باید با توجه به منشور توسعه قرآنی، ساختار این شورا با حضور 11 نماینده از دستگاه های گوناگون طی سه هفته تدوین شود.

 

پایان پیام/

کد خبر 44003

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha