حجم صدمات و خسارت های احتمالی و مشکلات تنفسی ناشی از ریزگردها را به حداقل برسانیم

خبرگزاری شبستان: استاندار خوزستان، با اشاره به پدیده ریزگردها در استان، اظهار داشت: ما وظیفه داریم بر اساس پیش بینی ها در چنین شرایطی حجم صدمات و خسارت های احتمالی و مشکلات تنفسی را به حداقل برسانیم.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از اهواز، دکتر عبدالحسن مقتدايی، استاندار خوزستان، امروز(26 بهمن) در نشست شورای اداری استان، بر رسیدگی به شهرها و مناطق محروم تاکید کرد و گفت: تلاش دولت و همچنین مسئولان و مدیران دستگاه های استان توجه به مناطق محروم است.

 

وی با بیان اینکه مردم خوزستان طی چند روز گذشته در استان شرایط سختی را پشت سر گذاشتند، افزود: علی رغم اینکه گرد و غبار مشکلات بسیاری را ایجاد کرده ولی مردم خوزستان در روز 22 بهمن حضور پر رنگ و شجاعانه ای را در شرایط سخت و پر از گرد و غبار نشان دادند و این نشان از فهم و درک و درایت آنها نسبت به مسائل است.

 

دکتر مقتدایی، با تقدیر از همراهی و درک خوب مردم از موضوع ریزگردها و فعالیت رسانه ها در پرداختن به این مسئله و همچنین همه کسانی که در مجموعه دخیل هستند، اضافه کرد: اقدامات بسیار خوبی جهت رفع موضوع ریزگردها صورت گرفته و دولت نیز توجه خاصی به خوزستان دارد.

 

وی با اشاره به اینکه دولت در زمینه رفع پدیده ریزگردهای این استان تمام تلاش خود را به کار گرفته است، تصریح کرد: در روزهای گذشته مردم از مسئولان درخواست داشتند که برای حل معضل ریزگرد ها راهکارهایی ارائه دهند که خوشبختانه با توضیحات مسئولان در این مدت مردم از مشکلات، مطلع شده و وضعیت موجود را درک کرده اند.

 

وی با بیان اینکه همه مطالعات در خصوص ریزگردها در استان انجام و به دولت ارائه شد و بناست در جلسه هیئت دولت بررسی و راهکارهای عملیاتی ارائه شود، عنوان کرد: بر همین اساس قرار است رئیس سازمان محیط زیست و دیگر مسئولان کشوری در هفته جاری به استان سفر کنند.

 

استاندار خوزستان، اذعان داشت: در روزهای گذشته بسیاری از افراد، سازمان محیط زیست را مسئول تمامی مشکلات می دانستند در صورتی که تعداد زیادی از دستگاه های اجرایی متولی این امر هستند و باید با همفکری و همراهی یکدیگر راهکارهایی عملی در این زمینه ارائه دهند.

 

وی با اشاره به اینکه پدیده ریزگردها چندین استان را در بر گرفت که بخش اعظم آن در خوزستان بود، تاکید کرد: طبق مطالعاتی که در استان انجام شد عمده دلایل این امر کاهش آب هور العظیم و همچنین خشکسالی ناشی از کاهش 46 درصدی بارش ها است که صدماتی را در استان به همراه داشته است.

 

مقتدایی، با بیان اینکه ما وظیفه داریم بر اساس پیش بینی ها در چنین شرایطی حجم صدمات و خسارت های احتمالی و مشکلات تنفسی را به حداقل برسانیم، ابراز کرد: در بخش آموزش و پرورش نیز باید با برگزاری کلاس های فوق برنامه عقب ماندگی دانش آموزان را که در اثر تعطیلات به وجود آمده را جبران کنیم.

 

وی کاهش هزینه آب و برق، مالیات، جبران خسارت کشاورزان و ایجاد شرایط مطلوب برای کارکنان ادارات را از جمله راهکارهایی برای جبران خسارت های مردم عنوان کرد و یاد آور شد: برای ساماندهی مسائل ناشی از گرد و غبار سه کمیته جهت مقابله با پدیده گرد و غبار تشکیل شده این کمیته ها شامل اطلاع​ رسانی، آموزش همگانی و امدادرسانی است.

 

وی با اشاره به اینکه در کنار این کمیته ها باید همه همت کنند، ادامه داد: توجه خاصی به استان خوزستان شده و می طلبد به این جمعیت توجه شود و مقام معظم رهبری و رئیس جمهور نیز به طور جدی پیگیر این مسئله هستند و امیدواریم همه دست به دست هم دهند و بتوانیم مشکلات را سریع تر رفع کنیم.

 

وی با بیان اینکه برای مقابله با پدیده گرد و غبار درخوزستان لازم است دستگاه های اجرایی متولی به تجهیزات پیشگیرانه و امکانات لازم مجهز شوند، اظهار کرد: باید بپذیریم پدیده گرد و غبار مهمان ناخوانده ای است که باید دعا کنیم بارش ها بیشتر شود.

 

پایان پیام/

کد خبر 439813

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha