امکان پذیرش داوطلبان غیرایرانی در حوزه های علمیه خواهران کشور

خبرگزاری شبستان: معاون آموزش حوزه‌های علمیه خواهران کشور از امکان پذیرش داوطلبان غیر ایرانی در حوزه های علمیه خواهران همزمان با پذیرش سراسری این مرکز در کشور خبر داد.

به گزارش خبرگزاری شبستان، حجت‌الاسلام سیدمهدی حسینی در جمع خبرنگاران با بیان اینکه تمام مراحل ثبت نام در حوزه‌های علمیه خواهران از طریق پایگاه اینترنتی www.whc.ir انجام می‌شود‏، گفت: پذیرش سراسری حوزه‌های علمیه خواهران برای تحصیل در 420 واحد آموزشی تربیتی در سراسر کشور آغاز شد.

وی با بیان اینکه پذیرش در مقطع تحصیلی سطح دو (کارشناسی) در 370 واحد آموزشی تربیتی حوزوی انجام می‌گیرد‏، افزود: در این مقطع 345 واحد آموزشی تربیتی، داوطلبان با مدرک دیپلم و بالاتر را در دوره تحصیلی پنج‌ساله و 25 واحد آموزشی تربیتی، داوطلبان را با مدرک سوم راهنمایی (دبیرستان نوبت اول) در دوره تحصیلی هفت‌ساله جذب می‌کنند.

معاون آموزش حوزه‌های علمیه خواهران کشور با اشاره به جذب داوطلبان در مقطع تحصیلی سطح سه (کارشناسی ارشد) در 50 مرکز تخصصی و موسسه آموزش عالی حوزوی خواهران در 12 رشته تخصصی‏، اضافه کرد: مقطع تحصیلی سطح چهار (دکتری) امسال در چهار استان قم، تهران،‌ اصفهان و فارس در دو رشته فقه خانواده و تفسیر تطبیقی اجرا می‌شود.

حجت‌الاسلام حسینی ویژگی بارز پذیرش سال جاری حوزه‌های علمیه خواهران را امکان پذیرش داوطلبان غیرایرانی برشمرد و افزود: با توافقی که با جامعه المصطفی العالمیه صورت گرفته است، مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه خواهران در تمام نقاط کشور به استثنای تهران، اصفهان، گرگان و مشهد، داوطلبان غیرایرانی علاقه‌مند به فراگیری علوم دینی را پذیرش می‌کند تا آنان در مدت محدود حضور در ایران بتواننند علوم دینی را دنبال کنند.

وی با بیان اینکه پذیرش داوطلبان در مقطع تحصیلی سطح دو بدون آزمون ورودی انجام می‌گیرد، گفت: سنجش داوطلبان از طریق بررسی سوابق علمی در دوره دبیرستان انجام می‌شود و پس از سنجش علمی دارندگان بالاترین امتیازات برای  مصاحبه اخلاقی رفتاری دعوت می‌شوند.

معاون آموزش حوزه‌های علمیه خواهران کشور ظرفیت پذیرش داوطلبان در مقطع تحصیلی سطح دو را 15 هزار نفر و در مقطع تحصیلی سطح سه، 2هزار نفر عنوان کرد و افزود: پذیرش در مقطع تحصیلی سطح چهار محدود است.

وی با اشاره به تقاضای فراوان به تحصیل در حوزه‌های علمیه خواهران در شهر قم، یادآور شد: علی‌رغم اقبال زیاد به تحصیل در حوزه‌های علمیه خواهران به جز موسسه جامعه الزهرا(س) تنها مدرسه علمیه معصومیه با ظرفیت حداکثر 60 نفر از داوطلبان علاقه‌مند در شهر قم پذیرش می‌کرد که با توجه به طرح آمایش سرزمینی اجرا شده در مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه خواهران راه‌اندازی 14 مدرسه علمیه خواهران در شهر قم پیش‌بینی و اکنون فعالیت چهار مدرسه علمیه خواهران آغاز شده است.

حجت‌الاسلام حسینی با اشاره به اینکه فراخوان پذیرش در مرکز تربیت صدیقه کبری(س) وابسته به مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه خواهران همزمان با سایر واحدهای آموزشی تربیتی اعلام شده است‏، افزود: این مرکز دارندگان مدرک تحصیلی سطح دو حوزه‌های علمیه خواهران را به منظور تامین مدرس در مناطق مختلف کشور در مقطع تحصیلی سطح سه در رشته‌های مدرسی ادبیات عرب، کلام اسلامی، اخلاق و تربیت اسلامی و مطالعات اسلامی زنان‌ پذیرش می‌کند.

وی با بیان اینکه در مقطع تحصیلی سطح دو 90 درصد اساتید را بانوان تشکیل می‌دهند، گفت: در مقطع تحصیلی سطح سه این نسبت برعکس است که امیدواریم با گسترش آموزش در مقطع سطح سه نسبت اساتید خانم در این مقطع تحصیلی نیز افزایش یابد.

وی با اشاره به سایر فعالیت‌ها و اقدامات معاونت آموزش مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه خواهران اصلاح رشته‌های فقه و اصول و تفسیر و علوم قرآنی در مقطع تحصیلی سطح سه و بازنگری در برنامه آموزشی سطح دو پس از اجرای طرح‌های ارزشیابی و آسیب‌شناسی را از جمله سایر فعالیت‌های این معاونت ذکر کرد و ادامه داد: مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه خواهران در سال‌های اخیر شیوه‌های آموزش را متنوع کرده است تا بتواند افراد علاقه‌مند با شرایط گوناگون را به حوزه‌های علمیه خواهران جذب کند.

معاون آموزش حوزه‌های علمیه خواهران با اشاره به اینکه در سال 86 در مقطع تحصیلی سطح سه تنها دو رشته تحصیلی در سه مرکز تخصصی حوزوی خواهران ارائه می‌شد‏، گفت: امسال 12 رشته تحصیلی در 50 مرکز تخصصی حوزوی خواهران ارائه می‌شود. این رشد چشمگیر در حوزه‌های علمیه خواهران علاوه بر اشتیاق و استعداد فراوان بانوان، نشانگر به‌روز بودن و پویا بودن برنامه‌های آموزشی است.

وی افزوده شدن برخی کتاب‌های درسی به مجموعه کتاب‌های درسی حوزه‌های علمیه خواهران را از جمله دیگر اقدامات این معاونت ذکر و تصریح کرد: در سال‌های گذشته شاهد اقبال تحصیل‌کردگان دانشگاهی برای ورود به حوزه‌های علمیه خواهران بوده‌ایم، به گونه‌ای که در سال گذشته 4هزار نفر با مدرک دانشگاهی برای ورود به حوزه‌های علمیه خواهران اعلام تقاضا کرده‌اند. از میان آنها یک هزار و 100 نفر دارای مدرک کاردانی، 3هزار و 17 نفر دارای مدرک کارشناسی، 352 نفر دارای مدرک کارشناسی ارشد و 17 نفر دارای مدرک دکتری بوده‌اند.

حجت‌الاسلام حسینی با اشاره به فعالیت‌های مرکز آموزش‌های غیرحضوری حوزه‌های علمیه خواهران اضافه کرد: اکنون قریب به 4هزار نفر در مقاطع تحصیلی سطح دو و سه در رشته‌های تفسیر و علوم قرآنی، فقه و اصول و تاریخ اسلام در این مرکز در حال تحصیل هستند.

 

پایان پیام/

کد خبر 439477

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha