به گزارش خبرگزاری شبستان از زنجان و به نقل از روابط عمومی کمیته امداد استان زنجان، مدیر کمیته امداد شهرستان زنجان با اشاره به نقش محوری مساجد در دین اسلام اظهار کرد: مسجد باید به عنوان مظهر آمیختگی دنیا و آخرت و مرکز فرهنگسازی و پاسخگویی به نیازهای اجتماعی مورد توجه قرار گیرد.
ابوالفضل عبداللهی مساجد را گستردهترین شبکه اجتماعی و پایگاه معرفت، روشنبینی و روشنگری اعلام کرد و افزود: مساجد مرکز اخلاص روح، تامل و تفکر هستند.
این مقام مسئول با اشاره به اینکه با توجه به نقش محوری مساجد در دین اسلام کمیته امداد اقدام به ایجاد مراکز نیکوکاری در این مکانهای مقدس کرده است، اضافه کرد: این مراکز با هدف انسجام میان مردم و ارتقاء و تقویت همدردی عمومی در سطح مساجد ایجاد میشود.
وی احیای کارکردهای مساجد و همچنین تشویق بیشتر مردم در کمک به نیازمندان را از دیگر اهداف ایجاد مراکز نیکوکاری اعلام کرد و ادامه داد: در حال حاضر چهار باب مرکز نیکوکاری در مساجد استان زنجان فعال است.
عبداللهی با اشاره به وجود 17 مرکز نیکوکاری در کل استان زنجان اضافه کرد: تا پایان برنامه پنجم توسعه در نیمی از محلات استان و به تبع آن شهرستان زنجان مرکز نیکوکاری ایجاد خواهد شد.
وی در ادامه از ایجاد شبکههای نیکوکاری در راستای فعالیت مراکز نیکوکاری خبر داد و اظهار کرد: در نخستین مرحله از ایجاد این مراکز شناسایی خیرین و نیکوکاران در برنامه قرار دارد.
مدیر کمیته امداد امام خمینی شهرستان زنجان تقویت نقش مردم در شناسایی نیازهای واقعی محرومان و مردمی شدن حمایتهای اجتماعی از محرومان را از اهداف ایجاد شبکههای نیکوکاری عنوان کرد و ادامه داد: این طرح با همکاری ائمه جمعه و جماعات در شهرهای مختلف اجرایی میشود.
وی با اشاره به کارکرد مثبت ایجاد شبکههای نیکوکاری خاطرنشان کرد: طی روزهای اخیر خیرین فعال در مرکز نیکوکاری حسینیه اسلامآباد زنجان 750 میلیون ریال برای خرید یک واحد مسکونی به مددجوی زنجانی کمک کردند.
مدیر کمیته امداد امام خمینی شهرستان زنجان اضافه کرد: این میزان کمک از محل شکلگیری شبکه خیرین ایرانیان مقیم کشورهای آلمان و کویت در زنجان جمعآوری شد.
عبداللهی در بخش دیگری از سخنان خود به فعالیت خانه انفاق، احسان و نیکوکاری در مرکز استان اشاره کرد و گفت: این پایگاه نیکوکاری نیز عملکردی شبیه به مراکز نیکوکاری دارد.
مدیر کمیته امداد امام خمینی شهرستان زنجان با اشاره به اجرایی شدن 45 طرح مشارکتی در خانه نفاق اضافه کرد: امدادگران در خانه انفاق در دو نوبت صبح و بعدازظهر آماده دریافت کمکهای مردمی هستند.
وی ادامه داد: براساس برآورد انجام شده هر ماه بیش از 400 میلیون ریال کمک مردمی در خانه انفاق جمعآوری میشود که این میزان کمک در زمان اجرای طرحهای مشارکتی کمیته امداد از جمله جشن عاطفهها، جشن نیکوکاری و ماه مبارک رمضان افزایش مییابد.
مدیر کمیته امداد امام خمینی شهرستان زنجان آماری کلی از میزان کمکهای جمعآوری شده در زنجان ارائه کرد و گفت: امسال 21 میلیارد ریال کمک مردمی در طرح صدقات و نزدیک به 9 میلیارد ریال در قالب طرح اکرام ایتام جمعآوری شده است.
پایان پیام/
نظر شما