به گزارش خبرنگار خبرگزاري شبستان از بيرجند، حجت الاسلام والمسلمين سيدابراهيم رئيسي پيش از ظهر امروز (22 بهمن) در جمع مردم شرکت کننده در راهپيمايي باشکوه 22 بهمن در بيرجند که در ميدان قدس تجمع کرده بودند، به شاخصه هاي مکتب سياسي امام خميني(ره) اشاره کرد و اظهار داشت: امروز ليبرال دموکراسي غرب در نظريه و عمل به بن بست رسيده است.
وي با اشاره به اينکه انقلاب اسلامي ايران با پرچم داري يک فقيه جامع الشرايطِ عالم به پيروزي رسيد و يک تمدني به نام مردم سالاري ديني را رقم زد، افزود: امروز جهان به دنبال پيدا کردن محورها و شاخصه هاي اين نظام است.
نماينده مردم خراسان جنوبي در مجلس خبرگان رهبري اولين تفاوت شاخصه مکتب سياسي امام خميني(ره) با ديگر مکاتب سياسي عالم را در خداخواهي و پيروان ايشان ذکر کرد و ادامه داد: خداخواهي در مقابل خودخواهي، استکبار، استعمار و استبداد از جمله شاخصه هاي مکتب سياسي امام راحل بود و رهبر کبير انقلاب با تکيه بر خدا و مردم، هرگونه سلطه غيرخدايي را نفي کرد.
وي اوج يک انسان کمال يافته را در عبوديت و بندگي نهفته دانست و به روايتي از امام جعفر صادق(عليه السلام) اشاره کرد که "عالم همه مِلک خداست و عالم همه مُلک خداوند نيز است" و گفت: امام خميني(ره) با تحليل ديدگاههاي کلامي، فقهي و حقوقي فرمودند "عالم محضر خداست".
وي با تاکيد براينکه امروز انقلاب اسلام ايران از هر زمان ديگري پرفروغ تر است، به ارسال نامه رهبر معظم انقلاب به جوانان اروپايي اشاره کرد و آن را همچون نامه امام راحل به گورباچف دانست و تصريح کرد: امام خميني(ره) مردم را باور داشت و اين يک اعتقاد و باور تشريفاتي نبود و با تمام وجود اعلام مي کرد که "ميزان راي مردم است".
راهپيمايي 22 بهمن جلوه اي از دموکراسي است
حجت الاسلام رئيسي حضور مردم در راهپيمايي باشکوه 22 مردم را جلوه اي از دموکراسي دانست و گفت: امام دين را به عنوان کارآمدترين نظام فکري، فرهنگي و اجرايي مي دانست و مي خواست کشور را بر اساس آموزه هاي ديني اداره شود.
وي اين کارآمدي دين اسلام را در مقابل نگاه سکولار که تنها مسجد را براي يک انسان سالک مناسب مي داند و اين انسان نبايد در متن روابط سياسي، اجتماعي،فرهنگي و ... قرار بگيرد، دانست و اظهارداشت: امروز مغرب زمين قريب 400 سال است که تلاش کرده خدا را از عرصه زندگي اجتماعي کنار بزند و محصول اين تلاش، جنگ هاي جهاني اول و دوم و استفاده از کلاهک هسته اي، تجاوز و ظلم به انسانها بود.
دادستان کل کشور به اعتقاد امام خميني(ره) مبني بر پيوند معنويت و سياست اشاره کرد و با تاکيد بر اينکه در مکتب سياسي امام راحل در عرصه معادلات داخلي و خارجي نمي توان خدا و ارتباط با دستورات الهي را کنار گذاشت، تصريح کرد: امام در تمامي عرصه هاي داخلي و خارجي بر معنويت همراه با سياست تاکيد مي کردند.
وي ادامه داد: به همين دليل در ايران اسلامي هم دوران هاي؛ تاسيس(دهه اول انقلاب اسلامي ايران)، تثبيت (دهه دوم انقلاب)، توسعه(دهه سوم انقلاب) و دهه پيشرفت و عدالت (دهه چهارم) توانسته است در مقابل توطئه ها و تحريم هاي دشمنان مقاومت و ايستادگي کند.
وي همچنين به تلاش دشمنان نظام مبني بر محصور ماندن پيام انقلاب يعني "نفي نظام سلطه بي رحم، چگونه زيستن، مستقل بودن، آزاد حرکت کردن" در طول اين سالها اشاره کرد و گفت: علي رغم تلاش دشمنان پيام انقلاب به سرعت به مردم مسلمان آزاده دنيا رسيد.
برکت خون شهدا؛ مقابله با جاهليت مدرن است
حجت الاسلام رئيسي برکت امروز خون شهدا را مقابله با جاهليت مدرن دانست و افزود: مشخصات جاهليت مدرن "در اختيار داشتن امپراطوري رسانه اي بسيار گسترده، فناوري و اطلاعات، علم ولي در مقابل توليد کلاهک هسته اي" است.
وي با اشاره به اينکه به برکت خون شهدا، بيداري جهان اسلام رقم خورده است، اظهار داشت: امروز رشد معنويت و به ويژه گرايش به دين اسلام در بين جوانان مغرب زمين بسيار رشد يافته است.
نماينده مردم خراسان جنوبي در مجلس خبرگان رهبري به استخدام داعش و القاعده از سوي دشمنان در راستاي تخريب چهره نوراني اسلام و اهانت به پيامبر گرامي اسلام (صلي الله عليه و آله) اشاره کرد و ادامه داد: دشمنان به خوبي مشاهده مي کنند که آنچه امروز ظهور و بروز يافته است، جلوه اسلام ناب محمدي است.
تاکيد رهبر بر همان مباني امام راحل است
وي حضور تک تک مردم در راهپيمايي 22 بهمن را داراي پيام دانست و گفت: هيچ يک از اولياي الهي در مسير سلوک، با استکبار، استبداد و ظلم و سيتم کنار نيامدند.
دادستان کل کشور با اشاره به اينکه رهبر معظم انقلاب درست به همان مباني امام راحل تاکيد مي کنند و آن را باعث سعادت انسان مي دانند، افزود: امروز امتداد راهبردهاي انقلاب اسلامي ايران را مي توان در عراق، سوريه و يمن مشاهده کرد.
وي تاکيد کرد: ايران و ايراني امروز هر مشکلي داشته باشد با اتکال به خداوند و اعتماد به نفس آن را حل مي کند و در همين راستا تنها راه برون رفت از تحريم ها، عملي شدن اقتصاد مقاومتي به دست تواناي ملت است.
از هيچ مذاکره اي نمي ترسيم
حجت الاسلام رئيسي با تاکيد بر اينکه ما از هيچ ميز مذاکره اي نمي ترسيم و میز مذاکره را ترک نمي کنيم، گفت: اما ميز مذاکرات بايد همراه با حفظ عزت، اقتدار و اصول ارزشهاي اسلامي و مبتني بر اصولي باشد که رهبر معظم انقلاب بر آن پافشاري مي کنند.
وی بیان کرد: رهبر هوشیار ما فرمودند" آنچه در مذاکرات می خواهیم یک مرحله ای است و کلیات و جزئیات نداریم و آن لغو همه تحریم های علیه ایران است".
دادستان کل کشور افزود: این تحریم ها شامل 6 تحريم نوشته و نانوشته شخص رئيس جمهور آمريکا، پارلمان، کنگره اين کشور، اتحادیه اروپا، و تحريم هايي است که نظام بانکی به بانکهاي کشور ما عمال مي کنند.
به گفته وي، هرجا مشکلی داریم به این دلیل است که به نسخه مبتنی بردین و به پیام امام خميني(ره) و رهبر معظم انقلاب در عمل توجه نکردهایم.
حجت الاسلام رئيسي خاطرنشان کرد: تاکنون هيچ گره و يا مشکلي از مشکلات ما به دست غريبان باز نشده است و بايد حل مشکلات را در دستان تواناي مردم و دولتمردان جستجو کرد.
پايان پيام/
نظر شما