به گزارش خبرنگار خبرگزاري شبستان از بيرجند، حجت الاسلام سيدمحمد باقر عبادي ظهر امروز (20 بهمن) در بازديد از منطقه ويژه اقتصادي بيرجند با ابراز رضايت از اقدامات انجام شده در اين منطقه اظهار داشت: منطقه ويژه اقتصادي آثار اقتصادي و فرهنگي خوبي براي استان و بيرجند به دنبال خواهد داشت.
وي با گلايه از اينکه متاسفانه در اذهان مردم استان از کارمندي و پشت ميزنشيني به عنوان شغل ياد مي شود؛ افزود: اگر مردم استان طعم فعاليت هاي تجاري، توليدي و بازرگاني را بچشند، بدون شک بخش خصوصي نيز قوي خواهد شد.
به گفته وي فرهنگ کار در استان بايد تغيير کند و بهبود يابد چرا که مردم اين منطقه، افرادي باهوش و با استعداد هستند و با رونق بخش خصوصي، خلاقيت هاي مردم ظهور و بروز مي يابد و بخش قابل توجهي از مردم سرکار مي روند و فرهنگ کار تغيير مي کند.
نماينده مردم بيرجند، درميان و خوسف در مجلس به فعاليت نمايندگي وزارت امور خارجه در مرکز استان اشاره کرد و اين نمايندگي را بستر خوبي براي جذب گردشگران و سرمايه گذاران دانست و گفت: تعامل سازنده بين دفتر نمايندگي وزارت امورخارجه و منطقه ويژه اقتصادي موجب تحول استان مي شود.
وي با اشاره به عبور راه آهن استان از کنار منطقه ويژه اقتصادي اظهار اميدواري کرد: منطقه ويژه اقتصادي بيرجند در آينده اي نه چندان دور به بارانداز ترانزيت شرق کشور تبديل شود.
وي با انتقاد از بروکراسي هاي حاکم بر سيستم هاي اداري در کشور و بالاخص استان خراسان جنوبي، افزود: امروز دشمن نخست مردم ايران، تحريم ها نيست، بلکه بروکراسي هاي اداري است و اگر آنقدر که به فکر برداشتن تحريم ها هستيم، به فکر حذف و حل بروکراسي ها باشيم، بدون شک کشور متحول مي شود.
حجت الاسلام عبادي با تاکيد براينکه تحول اداري در دستور کار دولت قرار دارد، گفت: برنامه هاي پنج ساله کشور هيچ مشکلي ندارند ولي متاسفانه سيستم اداري کشور، توان اجراي اين برنامه ها را ندارد که دولت بايد در اين راستا تدابير ويژه اي بينديشد.
وي تصريح کرد: نمايندگان مجلس اين آمادگي را دارند که هر لايحه اي که دولت براي کاهش بروکراسي اداري به مجلس ارائه دهد، بعد از کار کارشناسي در مجلس در راستاي کمک به سرمايه گذاران تصويب شود.
وي با اعلام آمادگي براي حل مشکلات پيش روي سرمايه گذاران در استان اظهار داشت: آينده منطقه ويژه اقتصادي بيرجند بسيار درخشان است.
نماينده مردم بيرجند،درميان و خوسف در خانه ملت همچنين عدم هماهنگي ادارات استان و ضعف سازمانها نسبت به بخشنامه ها و آيين ها را يکي ديگر از مشکلات پيش روي سرمايه گذاران ذکر کرد و از رسانه ها خواست براي حل اين مشکل ورود کنند.
آغاز عمليات اجرايي 18 واحد توليدي و خدماتي در منطقه ويژه اقتصادي
مدیر عامل منطقه ویژه اقتصادی خراسان جنوبی نيز در اين ديدار گفت: در حال حاضر عمليات اجرايي 18 واحد توليدي، خدماتي و تجاري در منطقه ويژه اقتصادي آغاز شده است.
مرتضی صفدری زاده با اشاره به اينکه قانون گذار در تشکيل قانون تشکيل منطقه ويژه اقتصادي، اختياراتي را براي عبور از موانع پيش روي به سازمان منطقه ويژه اقتصادي تفويض کرده است، افزود: بر همين اساس جانمايي و آغاز کار رسمي فعاليت يک سرمايه گذار در اين مکان؛ 48 ساعت بعد از ارائه درخواست طرح وي و داشتن توجيه اقتصادي امکان پذير است.
به گفته وي بسياري از مردم خراسان جنوبي براي سرمايه گذاري به سراغ موسسات مالي و اعتباري مي روند و از سرمايه گذاري در بخش توليد و خصوصي پرهيز مي کنند.
صفدري زاده از برگزاري همايشي با حضور يکهزار و 500 نفر از فعالان اقتصادي در ارديبهشت ماه سال آينده خبر داد و گفت: تلاش مي شود با دعوت از بيرجند هاي مقيم ديگر استانها و خارج از کشور، از ظرفيت آنها براي جبران عقب ماندگي هاي استان استفاده شود.
وي از حضور اکبر ترکان دبير شورايعالي مناطق آزاد و ويژه اقتصادي در اين همايش خبر داد و يادآور شد: اميد است همزمان با برگزاري اين همايش؛ 2 يا 3 واحد توليدي مستقر در اين منطقه افتتاح شوند.
پايان پيام/
نظر شما