به گزارش خبرنگار شبستان، علیرضا جزینی، قائم مقام دبیر کل ستاد مبارزه با مواد مخدر امروز در حاشیه نشست مشورتی و آموزشی منطقه ای مدیریت مصرف مواد شبه آمفتامین در جمع خبرنگاران با بیان اینکه موضوع مشارکت اجتماعی در هر کشوری یکی از موضوعات بسیار مهم محسوب می شود، گفت: به اعتقاد ما باید برای مبارزه با مواد مخدر از مردم کمک بگیریم، در این راستا نماد این فعالیت ها سازمان های مردم نهاد هستند که در حال حاضر 2100 سازمان مردم نهاد در کشور در حوزه مبارزه با مواد مخدر که در حوزه کاهش آسیب، پیشگیری، درمان، صیانت و توانمندسازی هستند فعالیت می کنند.
وی اظهار کرد: خوشبختانه با توجه به فعالیت های صورت گرفته نسبت به سال قبل در این مدت فعالیت 72 درصد از سازمان های مردم نهاد افزایش پیدا کرده است.
جزینی تصریح کرد: البته برخی از سازمان ها هم به صورت غیرمجاز فعالیت می کنند که با این سازمان ها نیز برخوردهای مناسب صورت گرفته به طوری که 82 درصد از این سازمان ها یا در مسیر تصویب و یا پلمپ شدند.
قائم مقام دبیر کل ستاد مبارزه با مواد مخدر خاطرنشان کرد: در مسیر قانونی قرار گرفتن سازمان های مردم نهاد یکی از موضوعات مورد توجه ستاد مبارزه با مواد مخدر می باشد.
وی با اشاره به نشست مشورتی و آموزشی منطقه ای مدیریت مصرف مواد شبه آمفتامین تصریح کرد: همکاری با سازمان های مردم نهاد به صورت منطقه ای و جهانی یکی از ضروریاتی است که ما در حال پیگیری آن هستیم.
جزینی در ادامه افزود: دفتر شبکه ای آدنا در تهران استقرار پیدا کرده است و کشورهای منطقه، عضو این شبکه می باشند و ستاد هم از این فعالیت ها حمایت می کند. در این راستا این اجلاس در دو بعد مشورتی و انتقال تجربه فعالیت دارند و همچنین کارگروه های ویژه آمفتامین ها و متانفتامین ها برگزار می شود.
وی ادامه داد: چون یکی از موضوعات بسیار مهم در جهان و ایران موضوع مواد مخدر صنعتی و روانگردان است این امر در اولویت برنامه های ستاد مبارزه با مواد مخدر است.
وی با بیان اینکه یک میلیون و 325 هزار معتاد در کشور ما وجود دارد، اظهار کرد: متاسفانه 26 درصد از این جمعیت مواد مخدر صنعتی و روانگردان مصرف می کنند، بنابراین برای پیشگیری از آنها سازمان های مردم نهاد یکی از موضوعات واجب و ضروری می باشد.
قائم مقام دبیر کل ستاد مبارزه با مواد مخدر با بیان اینکه داروهای اعتیادآور یکی از موضوعات مهم در حوزه مبارزه با مواد مخدر می باشد، خاطرنشان کرد: داروهای اعتیادآور یکی از موضوعات مهم در این حوزه است که ما قبلا فهرست این داروها را که توسط وزارت بهداشت تهیه شده بود نتوانستیم به قانون تبدیل کنیم ولی اخیرا بعد از سه سال در کمیته قضایی مجمع تشخیص مصلحت نظام این سه فهرست به تصویب رسیده است که امیدواریم در آینده نزدیک در صحن علنی مجمع به تصویب برسد.
جزینی افزود: یکی از موضوعات مهمی که در این فهرست مطرح شده مجازاتی است که برای توزیع کنندگان و تولیدکنندگان غیرمجاز در زمینه داروهای اعتیادآور در نظر گرفته شده است.
پایان پیام/
نظر شما