جشنواره قرآنی مدهامتان باید به شایسته ترین شکل ممکن برگزار شود

خبرگزاری شبستان: معاون فرهنگی هنری ستاد عالی کانون های فرهنگی هنری مساجد کشور، اظهار داشت: جشنواره قرآنی مدهامتان باید به شایسته ترین شکل ممکن و با رعایت همه جوانب و به دور از اسراف و هزینه های غیرضرور برگزار شود.

مرتضی طاهریان، معاون فرهنگی هنری ستاد عالی کانون های فرهنگی هنری مساجد کشور، با اشاره به برگزاری جشنواره کشوری مدهامتان به میزبانی خوزستان، به خبرنگار خبرگزاری شبستان در اهواز گفت: فضای خوزستان کاملا قرآنی است و در این استان قاریان و حافظان بسیاری تربیت شده اند.

 

وی خاطر نشان کرد: یقین داریم دبیرخانه کانون های فرهنگی هنری مساجد استان خوزستان همه تلاش خود را برای برگزاری نهمین جشنواره قرآنی مدهامتان به بهترین نحو به کار می گیرد و میزبانی شایسته ای از اصحاب قرآنی خواهند داشت.

 

طاهریان، اضافه کرد: انتظار ویژه ای که همه ما از یک برنامه قرآنی داریم این است که همه داشته ها و امکانات خود را برای احترام به قرآن و اصحاب قرآن و فعالان قرآن به میدان بیاوریم و این موضوع را در دستور کار خود قرار دهیم.

 

وی افزود: در حوزه اطلاع رسانی باید بهترین و جامع ترین اطلاع رسانی و در حوزه تبلیغات نیز باید شایسته ترین تبلیغات را داشته باشیم البته این به معنای پرهزینه ترین نیست بلکه به معنی رعایت همه جوانب و به دور از اسراف و هزینه های غیرضرور در همه بخش های اطلاع رسانی، خدمات، پذیرایی و اجراست.

 

قائم مقام کمیته مساجد دهه فجر، ابراز امیدواری کرد: این برنامه همانند گذشته به عنوان یکی از برنامه های ماندگار در تاریخ فعالیت های قرآنی استان و همچنین ستاد عالی کانون های فرهنگی هنری مساجد کشور ثبت شود.

 

وی در بخش دیگری از سخنان خود به نقش و کارکرد مسجد در کشور اشاره کرد و ادامه داد: نقش مساجد در پیروزی انقلاب کاملا روشن است و برخی شخصیت ها انقلاب اسلامی ایران را انقلاب مساجد نامیدند چرا که مسجد به واقع در پیروزی انقلاب پیام های آشکاری را برای همه داشت.

 

وی با بیان اینکه مسجد و مسجدی ها اگر بنا باشد در عرصه های مختلف اجتماعی، سیاسی، فرهنگی، آموزشی و... وارد شوند، حضور و ورود آنها باید همراه با اثربخشی بسیار بالاست، عنوان کرد: در جریان پیروزی انقلاب، کارکرد سیاسی مردم در قالب این پایگاه معنوی فعال و منجر به پیروزی انقلاب شد.

 

معاون فرهنگی هنری ستاد عالی کانون های فرهنگی هنری مساجد، تصریح کرد: در جریان جنگ تحمیلی نیز نه تنها کارکرد مسجد کاملا نظامی شد بلکه بسیاری از اعزام ها نیز از طریق مسجد بود و بسیاری از کسانی که شهید شدند نیز تربیت شده مسجد بودند.

 

وی با اشاره به اینکه مسجد پایگاهی است که به انسان ها هویت و چگونه زیستن را آموزش می دهد، اذعان داشت: حیاتی که در آن ذلت باشد جزء آموزه های مسجد نیست بلکه آموزه های مسجد باعث شد جوانان مسجدی برای دفاع از دین، حیثیت و کشور، جان خود را با افتخار فدا کنند و به دنبال اعتقادات دینی خود بروند.

 

وی نقش پشتیبانی را نیز از دیگر کارکردهای مسجد عنوان کرد و با بیان اینکه این کارکرد نه تنها در جریان جنگ بلکه در وقایع مختلفی که اتفاق می افتد همچون زلزله، مسجد پایگاهی برای جمه آوری کمک های مردمی است، اظهار کرد: مسجد در همه عرصه ها نشان داده می تواند اثرگذاری بالایی داشته باشد.

 

طاهریان، تاکید کرد: نقش تاثیرگذاری فرهنگی مسجد را در جریان تهاجم فرهنگی دشمن نمی توان نادیده گرفت و مساجد در این مسیر با همه توان، محکم و با اعتقاد ایستاد، و به نظر من یکی از مؤثرترین مراکزی که در مقابل تهاجم فرهنگی ایستاد و قدعلم کرد، مسجد و آموزه های مسجد بود.

 

وی دهه فجر را فرصتی برای ارائه دستاوردها و برکات نظام مقدس جمهوری اسلامی دانست و ابراز کرد: در دهه فجر باید همه ظرفیت ها به کار گرفته شوند و به نقش متقابل مسجد و انقلاب نیز پرداخته شود و در کنار این ها نیز برنامه هایی در حال برگزاری است.

 

وی یاد آور شد: هدف ما از این برنامه ها این است که حداقل از ظرفیت 30 هزار مسجد کشور رد ایام الله دهه فجر استفاده شود و همچنین 15 استان ما در قالب 15 رشته مجری جشنواره مسجد پایگاه انقلاب باشند که بخش های آن شامل شعر، داستان، خاطره نویسی، نقاشی، عکس و... است.

 

پایان پیام/

کد خبر 437921

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha