نرم‌افزارها و كتابخانه‌هاي مجازي در گردآوري مطالب بسيار كاربرد دارد

خبرگزاري شبستان: استاد دانشگاه علوم اسلامي رضوي چينش و نگرش به آثار مختلف و تاريخ نگري مطالب يك موضوع، بستر علوم را براي تحقيق و پژوهش آماده و نوع نگرش را تغيير مي‌دهد، گفت: نرم‌افزارها و كتابخانه‌هاي مجازي در گردآوري مطالب بسيار كاربرد دارد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاري شبستان از مشهد، حجت الاسلام محمد علی مهدوی‌راد ، استاد دانشگاه علوم اسلامي رضوي ظهر امروز(16بهمن) در گردهمایی اساتید تفسیر و علوم قرآنی و حدیث دانش آموخته دانشگاه علوم اسلامی رضوی اظهار داشت:  در سال گذشته يك موسسه‌ قرآني در عربستان در طي 9 ماه هفتاد و سه عنوان تفسيري را تاليف و چاپ كرده است لذا در مقوله تفسير بايد تلاش و حركت بيشتري از ما بايد صورت بگيرد.

 

اين استاد حوزه با بيان اينكه تفسير و يا هر تاليف ديگري، بايد از محتويات عالي و ارزشمند برخوردار باشد، افزود: امسال در همايش انتخاب كتاب سال جمهوري اسلامي ايران، برخي موضوعات مورد توجه قرار نگرفته و هيچ‌گونه مطلبي ارائه نشده است لذا طلاب و دانشجويان علوم قرآن و حديث بايد با توجه به تخصص خود،‌ در عرصه‌هاي علوم ديگر نيز وارد شوند.

 

وي تصريح كرد: محققين بايد توجه داشته باشند كه مقاله و كتاب‌ها بايد مستدل و با كيفيت مطلوب تاليف شود، يكي از آسيب‌هاي پژوهشي و تحقيقي امروز، كپي كردن از مطالب ديگران است.

 

استاد علوم دینی دانشگاه علوم اسلامي رضوي با بيان اينكه صرف كپي كردن، پژوهش محسوب نمي‌شود، گفت: در حوزه پژوهش و تاليف، فقدان تاريخ‌نگري، تامل و بررسي مطالب مختلف، يك آسيب بزرگ محسوب مي‌شود.

 

وی افزود: چينش و نگرش به آثار مختلف و تاريخ نگري مطالب يك موضوع، بستر علوم را براي تحقيق و پژوهش آماده و نوع نگرش را تغيير مي‌دهد.

 

اين استاد حوزه با اشاره به اينكه در عرصه پژوهش و تحقيق، داوريِ بين مطالب و گردآوري مكمل يكديگرند، ابراز داشت: در عصر حاضر، نرم‌افزارها و كتابخانه‌هاي مجازي در گردآوري مطالب بسيار كاربرد دارد اما در داوري مطالب يك آسيب بشمار مي‌آيد.

 

پايان پيام/

کد خبر 437550

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha