به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از روابط عمومی نهاد کتابخانه های عمومی کشور، در این جلسه مدیران کل استان های حاضر ضمن ارائه گزارشی از آخرین وضعیت کتابخانه های استان به طرح چالش ها و فرصت های پیش روی هر استان و موضوعات نیازمند بررسی توسط ستاد نهاد پرداختند.
محمد الهیاری فومنی معاون توسعه کتابخانه ها و کتابخوانی نهاد نیز در این جلسه اظهار داشت: در مباحث فرهنگی و ترویج کتاب نیازمند خلاقیت بیشتر در محیط کتابخانهها هستیم و اجرای طرحهای خلاقانه در ارتقاء شاخص کتابخوانی تاثیر مستقیم دارد.
اله یاری در ادامه با اشاره به مباحث جاری کتابخانه ها اضافه کرد: بازدیدهای ستادی که توسط کارشناسان حوزه معاونت توسعه صورت می گیرد برای کمک به استان ها در پایش مداوم و حفظ و بالابردن استانداردهای خدمات رسانی کتابخانه ای به اعضاء است.
در ادامه رمضانی مدیر کل منابع نهاد نیز با اشاره به اینکه برگزاری این دوره های آموزشی در راستای ایفای وظایف و ماموریت های تامین محتوایی اداره کل منابع است، گفت: انشالله تا پایان سال یک دوره دیگر با مشارکت چند استان برگزار خواهیم کرد.
وی گفت: مستندسازی دوره نیز با همکاری روابط عمومی نهاد انجام می شود تا کتابدارانی که موفق به شرکت در دوره نشدند از مباحث ارائه شده بهره مند شوند.
رمضانی اضافه کرد: شناساندن و بازمعرفی منابع موجود در کتابخانه ها بسیاری از نیازهای مخاطبان را پاسخ می دهد و لازمهی این کار توانمندسازی کتابداران است. وی همچنین در خصوص حمایت از ناشران و مولفان بومی در استان ها اعلام کرد اداره کل منابع بسترهای لازم برای حمایت از این گروه را از طریق منابع استانی فراهم کرده است.
دکتر مهردخت وزیرپور عضو هیات امنای کتابخانه های عمومی کشور و مشاور دبیرکل نهاد نیز در این جلسه با تشکر از برگزاری دوره مشاوره کتابدار خاطرنشان کرد: این دوره ها موجب همگرایی کتابداران و ارتقای سطح علمی و مهارت بیشتر آنها می شود.
پایان پیام/
نظر شما