مهارت آموزی دانشجویان باید مورد توجه تعاونی ها قرار گیرد

معاون برنامه ریزی استاندار همدان، مهارت آموزی، توانمندی، سازماندهی و مدیریت دانشجویان را در رأس کاری تعاونی ها عنوان کرد.

به گزارش خبرگزاری شبستان از همدان، حیدر علی نوری، معاون برنامه ریزی استاندار همدان عصر روزگذشته(12 خرداد) در همایش کارجو، اشتغال و تعاون در مجتمع ابن سینای همدان ضمن یاد و خاطره حضرت امام خمینی(ره)، گفت: باید مهارت آموزی، توانمندی، سازماندهی و مدیریت دانشجویان و فارغ التحصیلان عرصه کار مورد توجه تعاونی ها قرار گیرد.
 

وی با اشاره به اینکه دانشگاه‌ ها باید متناسب با نیاز بازار کار نیرو تربیت کنند، افزود: در عصر حاضر عامل اصلی در رونق اقتصادی جامعه نیروی انسانی است که با کسب مهارت و گذراندن دورهای آموزشی می‌توانند نقش بسزایی در این حوزه داشته باشد.
 

وی با بیان اینکه تربیت نیروی دانشگاهی با وضعیت فعلی بازار کار تطابق ندارد، تصریح کرد: این در حالی است که افزایش فارغ ‌التحصیلان دانشگاهی حوزه کار و فعالیت را به چالش کشیده است.
 

معاون برنامه ریزی استاندار همدان اظهار داشت: طبق سند چشم‌انداز 20 ساله، ایران در سال 1404 باید به قدرت اقتصادی منطقه تبدیل شود و جایگاه خود را در این بخش ارتقا ببخشد.
 

نوری در خصوص تحولات و توسعه حامعه کنونی، خاطرنشان کرد: تحولاتی که در سطح جامعه رخ می دهد بستگی به گرایش جوانان و آحاد مختلف مردم دارد.
 

وی با بیان اینکه در کشورهای توسعه یافته بازار کار و اقتصاد ساماندهی شده است، افزود: مهارت افزایی نیروهای انسانی یکی از عوامل به وجود آمدن پیشرفت اقتصادی در کشورها است.
 

وی با بیان اینکه صندوق توسعه ملی پایه و اساس تحولات در جامعه است، گفت: باید به سمت و سوی تولیدی پیش رویم که دولت آن را در برنامه توسعه پنجم گنجانده است.
 

معاون برنامه ریزی استاندار همدان آموزش مدیران شرکت های تعاونی را ضروری خواند و اظهار داشت: در هرستون اقتصادی کشورهای در حال توسعه باید مدیران بنگاه ها و شرکت های تعاونی را متناسب با رشته های خاص آموزش دهند.
 

وی از ایجاد مراکز مشاوره در بانک های اسلامی خبرداد و گفت: این مراکز مشاوره بسیاری از مشکلات و معضلات اقتصادی جامعه ما را در اجرای طرح های بزرگ حل و فصل می کند.
نوری گفت: ساماندهی سرمایه انسانی در قالب تشکل‌ها، زنجیره‌های تولید و تعاونی‌ها نیاز امروز جامعه تلقی می‌شود که در این راستا برنامه‌ریزی و در اختیار گذاشتن منابع متناسب با توانمندی فارغ ‌التحصیلان باید انجام شود.
 

وی خاطرنشان کرد: آموزش های فنی و حرفه ‌ای یا مهارت ‌آموزی، توانمند‌‌سازی مدیران گروه های کارآفرینی و در اختیار گذاشتن منابع و اعتبار مورد نیاز جامعه برای تقویت بازار و اقتصاد است.
 

پایان پیام/

 

کد خبر 43647

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha