لزوم ایجاد کتابخانه های تخصصی مهدوی و صدور فرهنگ مهدویت به جهان

خبرگزاری شبستان: سخنگوی کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی بااشاره به اینکه ایجاد کتابخانه های تخصصی مهدوی در کشور به گسترش ترویج این فرهنگ می انجامد، خاطرنشان کرد: ایجاد غرفه های خاص مهدویت در کتابخانه های عمومی نیز می تواند این نیاز را برای مخاطبان علاقه مند برطرف کند.

به گزارش خبرنگار حوزه مهدویت خبرگزاری شبستان، نخستین همایش ملی نویسندگان و ناشران مهدوی صبح امروز با حضور آیت الله قرهی، لاله افتخاری، کمیسیون نماینده فرهنگی مجلس شورای اسلامی، حجت الاسلام طاهری، سخنگوی کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی، حجت الاسلام اکرمی، رییس شورای فرهنگی نهاد ریاست جمهوری و جمعی از ناشران این حوزه در فرهنگسرای گلستان برگزار شد.

حجت الاسلام سید علی طاهری، سخنگوی کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی در این همایش با بیان اینکه وظیفه اصلی مجلس قانونگذاری و نظارت بر اجرای قانون است، گفت: در جامعه امروز ما مشکل قانون وجود ندارد. بلکه در بحث اجرای قانون مشکلاتی است که متوجه مسئولان است.

وی با اشاره به حمایت بیشتر از نویسندگان، خاطرنشان کرد: یکی از مشکلات ناشران حوزه مهدوی عدم استقبال از خرید کتاب است. بر این اساس نهادهای مربوطه وظیفه دارند اولویت محورهای انتشار کتاب ها را مطرح کنند. چرا که مولفان امکان پیمایش میدانی را ندارند، در حالی که دستگاه های مسئول می توانند به اراثه این اولویت ها همت گمارند.

حجت الاسلام طاهری بالا بودن قیمت کتاب را از دیگر مشکلات حوزه نشر مهدوی دانست و بیان داشت: از ابتدای بحث هدفمندی یارانه ها یکی از دغدغه های مهم این بود که چه مقدار از یارانه به بخش فرهنگ اختصاص می یابد و انتظار از مسئولان دولتی این بود که بخشی از این یارانه ها به بخش فرهنگ و کتاب اختصاص یابد. بر این اساس لازم بود یا بخشی از هزینه ها به ناشر اختصاص یابد یا در مقابل اجرت خرید مردم در کتاب بالا رود که در این میان بحث بن کتاب مطرح شد که البته نیاز جامعه را برطرف نمی کرد.

سخنگوی کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی اظهارداشت: پایین بودن سرانه مطالعه، غلبه فرهنگ شفاهی، گسترش رسانه های بیداری و شنیداری و نشر الکترونیک و دیجیتال ازجمله مشکلات ناشران و نویسندگان حوزه مهدوی است.

وی با اشاره به پیشنهاداتی در این حوزه، تصریح کرد: با توجه به اینکه یکی از نیازهای امروز جامعه علاقه مردم به وقایع بعد از ظهور است. بنابراین توچه به ادبیات داستانی راهی برای صادر شدن فرهنگ مهدوی به دنیاست.

وی با بیان اینکه ایجاد کتابخانه های تخصصی مهدوی در کشور به گسترش ترویج این فرهنگ می انجامد، خاطرنشان کرد: ایجاد غرفه های خاص مهدویت در کتابخانه های عمومی نیز می تواند این نیاز را برای مخاطبان علاقه مند برطرف کند.

حجت الاسلام طاهری با اشاره به فراخوان اولویت های حوزه مهدوی ازسوی دستگاه های مربوطه ادامه داد: لازم است در این زمینه دستگاه های مسئول فراخوان عمومی برای تعیین اولویت ها در حوزه کودک، نوجوان و جوان اعلام کنند.

 

پایان پیام/

کد خبر 435487

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha