به گزارش خبرگزاری شبستان از سنندج و به نقل از روابط عمومی کمیته امداد امام خمینی کردستان، قنبر موسینژاد، شامگاه گذشته (8 بهمن) در مراسم تودیع و معارفه رئیس حراست اداره کمیته امداد استان در سنندج با گرامیداشت ایامالله دهه فجر اظهار کرد: 37 سال پیش در چنین ایامی یکی از مردمیترین انقلابهای دنیا به رهبری امام راحل و پشتوانه مردمی در کشور ما خلق شد.
وی با بیان اینکه عزت و عظمت امروز ایران اسلامی از برکات خون پاک شهیدانی است که در راه رسیدن به این انقلاب خون پاکشان را فدا کردند، تصریح کرد: همه ما مدیون صبوری خانوادههای شهدا و ایثارگری آزادگان و جانبازان این مرز و بوم هستیم.
مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) کردستان در ادامه خدمت در کمیته امداد را توفیق الهی برای تمام امدادگران در حوزهها و بخشهای مختلف عنوان کرد و افزود: این توفیقی است که قسمت هر کسی نمیشود.
موسینژاد، با بیان اینکه خدمت بیمنت و تلاش در راستای رفع مشکلات نیازمندان و محرومین جامعه بهترین راه قدردانی از این لطف الهی است، تصریح کرد: اینکه ما توفیق پیدا کردهایم در جایی فعالیت کنیم که متبرک به نام امام راحل و هم بیت امام و رهبری است و به کسانی خدمت کنیم که خوبان و شایستگان درگاه پرودگار هستند باید قدردان باشیم.
وی، از مسئولیت در نظام اسلامی نیز به عنوان امانت الهی نام برد و اظهار کرد: اگر به مسئولیتها به جنبه امانت نگاه کنیم قطعا باید با خدمت صادقانه در حفظ این امانت تلاش کنیم.
وی از حراست در دستگاهها و ادارات مختلف نیز به عنوان یک پشتوانه محکم برای مسئولان و مدیران نام برد و افزود: حراست در هر دستگاهی نقش تعیین کنندهای در تحقق اهداف و پاسداری از اهداف و ارزشها دارد.
مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) کردستان گفت: هر سازمان و دستگاهی برای رسیدن به اهداف باید در درون و بیرون سازمان سلامت کافی داشته باشند و حراست نقش تعیین کنندهای در تامین این سلامت دارد.
موسینژاد، از حوزه حراست به عنوان گلوگاه جلوگیری از ورود هر نوع آسیبی به درون سازمان نام برد و بیان کرد: شناسایی آسیبها و ایجاد هماهنگی برای جلوگیری از ورود آن به بدنه از مهمترین رسالتهای حراست در بدنه هر اداره و دستگاهی است.
وی پاسداری از نیروی انسانی به عنوان مهمترین سرمایه دستگاهها و ادارات را رسالت خطیر مسئولان حراست عنوان کرد و گفت: حراست باید در مرحله نخست نقش هشداردهنده داشته باشد و در صورت نیاز اگر در جایی آسیبی جدی را احساس کرد نقش جداکننده به خود بگیرد.
وی در ادامه با اشاره به توفیقات کمیته امداد استان در برخی حوزهها همچون اشتغال و غیره اظهار کرد: کمیته امداد استان در بسیاری از سرفصلها در جایگاه بسیار خوبی قرار دارد.
مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) کردستان افزود: یکی از مهمترین اهداف این نهاد در دهه چهارم فعالیتها و با توجه به نظام تحولی توانمندسازی و استقلال معیشتی، اقتصادی، فرهنگی، اجتماعی و ... مددجویان زیرپوشش است.
به گفته موسینژاد، در این دوره از فعالیتها سعی کردهایم که نگاه مستمریبگیری که در گذشته وجود داشت حذف و فرهنگ کار و تلاش جایگزین آن شود.
وی افزود: خدمات کمیته امداد در حال حاضر زماندار شده و باید در یک پروسه زمانی تعریف شده مددجو توانمند و از بدنه خارج شود.
مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) کردستان از توانمندسازی بیش از 10 هزار خانوار نیازمند طی سه سال اخیر در این استان خبر داد و خاطر نشان کرد: جشن خودکفایی این خانوادهها طی دو برنامه و همایش بزرگ با حضور مسئولان کشور و استان برگزار شد.
پایان پیام/
نظر شما