ابتکار یک مسجد در زیباسازی محیطی

خبرگزاری شبستان: مسجد حضرت رسول الله(صلی الله علیه و آله وسلم) در یک ابتکار جالب، خلاقیتی را در زیباسازی محیطی در فضای مسجد خلق کرده است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از تبریز، بازرسان ستاد عالی کانون های فرهنگی هنری مساجد کشور، امروز(6بهمن) با سفر به استان آذربایجان شرقی، از کانون فرهنگی هنری آل یاسین مسجد حضرت رسول الله(صلی الله علیه و آله و سلم) تبریز بازدید کردند.

علی محمد عظیمی، مجری کشوری طرح تربیت چهره به چهره ستاد عالی کانون های مساجد کشور، زینال زاده، معاون نظارت و ارزشیابی ستاد عالی کانون های فرهنگی هنری مساجد، محمد شیخی، کارشناس معاونت برنامه ریزی و توسعه، علی رضا لاور، مدیرکل پژوهش ستاد عالی کانون های فرهنگی هنری مساجد کشور، محمد هادی نیا، مسئول و کارشناسان دبیرخانه کانون های فرهنگی هنری مساجد استان آذربایجان شرقی در این بازدید حضور داشتند.

حجت الاسلام میکائیل صفایی، مدیرمسئول کانون فرهنگی هنری آل یاسین تبریز، در این دیدار ابراز داشت: کتابخانه و قرائتخانه کانون فرهنگی هنری آل یاسین یکی از فعال ترین کتابخانه های سطح استان آذربایجان شرقی است. به طوری که هر 6 ماه یکبار، از علاقمندان ثبت نام صورت می گیرد.

وی افزود: 2 سالن قرائتخانه ویژه برادران و خواهران در این کانون فعال می باشد که از ساعت 7 صبح تا 10 شب دایر است.

حجت الاسلام صفایی همچنین گفت: سایت اینترنتی کانون نیز برای استفاده اعضای کانون فرهنگی هنری در شیفت های صبح و عصر فعال است.

مدیر مسئول کانون فرهنگی هنری آل یاسین تبریز گفت: کتابخانه عمومی این کانون نیز در اختیار عموم مردم و نمازگزاران مسجد قرار دارد که کتاب های مورد علاقه آنان به امانت سپرده می شود.

یکی از خلاقیت ها و ابتکارات مسجد حضرت رسول الله(صلی الله علیه و آله و سلم) راه اندازی گلخانه در داخل مسجد است. گل های پرورش داده شده در این گلخانه، فضای زیبایی را به محیط مسجد بخشیده است. این گلخانه در داخل و محل عمومی و قابل دید از شبستان مسجد و کتابخانه عمومی قرار دارد و گل های متنوعی در این گلخانه پرورش داده می شود.

به اذعان مدیرمسئول کانون فرهنگی هنری آل یاسین، این گلخانه بسیار مورد توجه نمازگزاران مسجد بویژه بانوان قرار گرفته است به طوری که از گل های این گلخانه جهت پرورش در منزل استفاده می کنند.

حجت الاسلام صفایی در پایان با اشاره به حضور کانون های فرهنگی هنری مساجد خواستار توجه و حمایت بیش از پیش از فعالیت ها و امور مساجد شد.

 

گزارش و عکس از بیت اله احمدی

پایان پیام/

کد خبر 434700

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • زهرا IR ۲۳:۳۰ - ۱۳۹۳/۱۲/۱۳
    4 0
    بله من خودم چن سال متوالی دوره ی پشت کنکوریم رو تو این محیط بودم ولی چند تا مطلب هست که باید بگم:یکی اینکه سرایه دار این مسجد شدییییییییییییدا بین دختر ها و پسر ها تبعیض قائل میشه و اگه دستش جایی بند بود و خود من بارها از زبونش شنیدم در قرائتخونه ی قسمت دختر ها رو تخته میکرد..دوم اینکه این گلخونه که مشاهده میفرمایید مال قسمت آقایان میباشد و من خودم چند بار اتفافی تو مراسمها این قسمتو دیدم..و این خودش نمونه ی بارز تبعیضه..پسرا علاوه بر کتابخونه از داخل مسجد هم واسه مطالعه استفاده میکنن:| بعد قرائتخانه ی ما بالای پله هاس که اگه یکم صدامون بلند باشه با خشونت شخص مذکور مواجه میشیم.بعد در مورد سایت اینترنتی!!!کجایه این سایت فعالهه!!!!!من از سال 89 که تو این محیط میرمو میام ندیدم اجازه بدن که استفاده ای ازش بکنییم..به حق چیزای ندیدهه!!!در مورد این که از ساعت 7-10 بازه هم اینو بگم که ما اون موقع صب 8 میرفتیم اگه حسینیه خانوما برنامه داشتن زیر سایه ی اونا در باز بود مام میرفتیم داخل و الاا دیگه خودتون فکرشو بکنین که اگه میرفتیم سر وقت سرایه دار چی میشد...بعد اذان مغرب هم کسی از مارو اجازه نمیدن بمونیم تو:)