دامون شش بلوکی، پژوهشگر موسیقی در پاسخ به این سوال که آیا جشنواره موسیقی فجر در 29 دوره برگزاری توانسته است اهداف تعیین شده برای آن را تحقق ببخشد به خبرنگار فرهنگی شبستان گفت: جشنواره موسیقی فجر در طول سال های برگزاری فراز و نشیب هایی داشته است و یک خط مستقیمی را از ابتدا طی نکرده است در دوره هایی سیر صعودی داشته است و در دوره هایی هم افت کمی و کیفی داشته است و اینطوری نبوده است که بگوییم از یک نقطه شروع شده و به بالا رفته است و سیر نزولی آن با تغییر مدیریت ها در دوره های مختلف ادامه داشته است.
دامون شش بلوکی بودجه را یکی از عوامل تأثیرگذار در جشنواره موسیقی خواند و گفت: بودجه یکی از عوامل مهمی است که تأثیر مستقیم بر جشنواره دارد هر چقدر بودجه جشنواره بیشتر باشد دست برگزارکنندگان جشنواره برای دعوت از گروه های سرشناس باز است.
این پژوهشگر موسیقی نواحی خاطرنشان کرد: برای بهتر برگزار شدن سی امین جشنواره موسیقی فجر تا جایی که من اطلاع دارم تلاش زیادی صورت گرفته است و امسال کارهای اجرایی زودتر آغاز شده است و اقداماتی برای تنوع در بخش های مختلف صورت گرفته است که در نهایت خروجی جشنواره این را مشخص می کند.
وی افزود: امسال آنچه که در جدول جشنواره موسیقی فجر دیده می شود تنوع در ژانرهای مختلف است ممکن است گروه هایی هم ثابت باشند در جدول، ولی در کلیت جشنواره تنوع وجود دارد، حتی موسیقی نواحی که چند سالی بود از جدول جشنواره خارج شده بود امسال دوباره به جشنواره آمده است، انجمن موسیقی فعالانه برای برگزاری جشنواره موسیقی عمل می کند و از تمامی ظرفیت های ممکن برای بهتر برگزار شدن جشنواره استفاده می کند.
دامون شش بلوکی اذعان کرد: مدیریت ثابت و بودجه مشخص جشنواره موسیقی فجر را رونق می دهد. حضور آقای علی ترابی به عنوان مدیر ثابت یکی از امتیازات جشنواره است چرا که جشنواره از تجربیات چندین سال وی بهره می برد. این مدیریت ثابت مسئله مهمی است و همین باعث یک ثبات مدیریتی در بخش های مختلف جشنواره شده است.
این پژوهشگر موسیقی بر وجود تیم های تخصصی در کنار جشنواره تأکید کرد و گفت: اگر در هر ژانر موسیقی کارشناسان تخصصی در طو سال نشست های تخصصی برگزار نشد و در هر نشست گروه های فعال را رصد کنند و نتیجه کار کارشناسی آنها گروه هایی است که به جشنواره می آید، نبود تیم های تخصصی و کارشناسی باعث می شود در ایام جشنواره فجر آثار ارسالی به جشنواره آن قدر زیاد باشد که داوران طراز اول هم نتوانند آثار را به درستی انتخاب کنند.
وی حضور گروه های خارجی در جشنواره را باعث رونق جشنواره موسیقی دانست و گفت: حضور گروه های بین المللی در جشنواره موسیقی فجر باعث تبادل بین موزیسین های ایرانی و خارجی می شود و همچنین باعث شناسایی موسیقی ایرانی و فستیوال موسیقی ایران به دنیا می شود.
پایان پیام/
نظر شما